Κύριε Βασιλακόπουλε αυτά τα κάναμε επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

0Βρε σύντροφε αυτά τα κάναμε επί συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ... τώρα μπορείτε να το αποτρέψετε... με ένα νόμο κι ένα άρθρο... γιαυτό άλλωστε σας ψήφισαν τα "θύματα των τοκογλύφων"...

ή μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει;;;


Αύριο στις 4.00μ.μ. όλοι στα δικαστήρια για να αποτρέψουμε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας συμπολίτη μας που έπεσε θύμα των τοκογλύφων.
Posted by Basilakopoylos Thodoris on Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κύριε Βασιλακόπουλε αυτά τα κάναμε επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator