Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου καλωσορίζει την πρωτοβουλία του αθλητικού σωματείου Άρατος

0


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου καλωσορίζει την πρωτοβουλία του αθλητικού σωματείου Άρατος για την διεξαγωγή τουρνουά βόλει που θα πραγματοποιηθεί στις 17, 18 και 19 Απριλίου 2015 στην πόλη μας. Συμμετέχουν τέσσερις ομάδες των 14 ατόμων και άλλοι 15-20 συνοδοί(γονείς, φίλαθλοι κλπ). 

Θεωρούμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν κίνητρο για την νεολαία της τοπικής μας κοινωνίας να αγκαλιάσει τον αθλητισμό με όλα τα καλά που αυτός συνεπάγεται. Ταυτόχρονα αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαρία προβολής της όμορφης και φιλόξενης πόλης μας προς τα έξω. Η συγκεκριμένη εκδήλωση εκτός από τα μακροπρόθεσμα θετικά της αποτελέσματα θα λειτουργήσει σαν τονωτική ένεση προς την αγορά της πόλης μιας και θα μας επισκεφθούν πάνω από 100 άτομα. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου σταθερά αγκαλιάζει τέτοιου είδους ενέργειες εκφράζοντας την στάση που τηρεί προς αυτές ολόκληρος ο επιχειρηματικός κόσμος. Καλούμε τους συναδέλφους μας να βοηθήσουν τους διοργανωτές της εκδήλωσης παρέχοντας την χορηγία τους όσο πιο ανοιχτόχερα μπορούνε.
Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου καλωσορίζει την πρωτοβουλία του αθλητικού σωματείου Άρατος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator