Ιερέας "έσβησε" μέσα στην εκκλησία την ώρα της αποκορύφωσης του Θείου Δράματος στα Εξαμίλια Κορινθίας

0Τραγικό, πριν από λίγο ο ιερέας του Ιερού Ναού Ἁγίου Δημητρίου Εξαμιλίων π. Θωμάς Δασκαλάκης άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα της αποκορύφωσης του Θείου Δράματος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιερέας "έσβησε" μέσα στην εκκλησία την ώρα της αποκορύφωσης του Θείου Δράματος στα Εξαμίλια Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator