Ο διάλογος του Σημίτη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

0Παγωμένες χειραψίες, ελάχιστες κουβέντες και αμήχανο κλίμα, συνέθεσαν το κάδρο της συνεδρίασης του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, που έφερε στην ίδια αίθουσα μετά από πολλά χρόνια, τον Κώστα Σημίτη, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, την Βάσω Παπανδρέου και τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Απών ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου που διδάσκει σε πανεπιστήμιο στο Πακιστάν. Δείτε τους διαλόγους που έγιναν στην αίθουσα του δικαστηρίου μεταξύ του Άκη Τσοχατζόπουλου και των τριών άλλων πολιτικών.

Δείτε το βίντεο από το Star

Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο διάλογος του Σημίτη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator