Μουσικό Σχολείο Κορίνθου - Καλοκαιρινή μαθητική συναυλία 6 Μαΐου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου

0Το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου, έχοντας συμπληρώσει εννέα χρόνια λειτουργίας και επιτυχούς πορείας σε όλους τους τομείς της εκπαιδευτικής διαδικασίας, κλείνει την φετινή χρονιά με την καθιερωμένη καλοκαιρινή μαθητική συναυλία των μουσικών συνόλων του, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/5/2015 και ώρα 18.30μμ στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. 

Μέσα από τα μουσικά σύνολα, οι μαθητές θα παρουσιάσουν το έργο και την πρόοδό τους, πλαισιώνοντάς τα μέσα από ένα ιδιαίτερο και μοναδικό πλαίσιο συλλογικότητας, δημιουργικότητας και επικοινωνίας.

Επίσης ανακοινώθηκε σήμερα 28/4/15 στα σχολεία της Κορινθίας, η εγκύκλιος που αφορά την διαδικασία εγγραφής και επιλογής μαθητών στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2015-16. 

Οι γονείς που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους στο εν λόγω σχολείο, οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση στη Δ/νση του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου έως και 31 Μαΐου 2015.

Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μουσικό Σχολείο Κορίνθου - Καλοκαιρινή μαθητική συναυλία 6 Μαΐου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator