Και επίσημα Γενικός γραμματέας δημοσίων έργων ο Γιώργος Δέδες!

0


Τo “χτίσιμο” του Υπουργείου Υποδομών συνεχίζεται και μετά την ορκωμοσία του αν.Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη, εχθές είχε σειρά ο διορισμός του νέου Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γιώργου Δέδε. (πρώην δημοσίων έργων) που παίρνει τη σκυτάλη από τον Στράτο Σιμόπουλου (που όμως έχει παραιτηθεί από τον περασμένο Νοέμβριο)....

Ο νέος Γενικός Γραμματέας Υποδομών παίρνει πάνω του ένα πολύ μεγάλο χαρτοφυλάκιο με έργα που τρέχουν και άλλα που πρέπει να προγραμματιστούν καθώς το ένα ΕΣΠΑ ολοκληρώνεται φέτος και το νέο ΕΣΠΑ πρέπει να αρχίσει να υλοποιείται.

Με τον διορισμό του ο κος Δέδες θα αφήσει τη θέση του περιφερειακού συμβούλιο που κατέχει σήμερα.

Το επόμενο βήμα θα είναι ο διορισμός του νέου Γενικού Γραμματέα Μεταφορών που όπως ολα δείχνουν θα είναι η κα Πέτη Πέρκα, πολιτικός μηχανικός-συγκοινωνιολόγος, επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο ΤΕΕ.http://protinews.blogspot.gr/
Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Και επίσημα Γενικός γραμματέας δημοσίων έργων ο Γιώργος Δέδες!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator