Ο Νίκος Αλιβιζάτος στη δίκη Παπακωνσταντίνου: Τα αδικήματα πρέπει να παραγραφούν...

0


Θέμα παραγραφής των αδικημάτων του πρώην υπουργού οικονομικών έθεσε ο μάρτυρας υπεράσπισης και καθηγητής του συνταγματικού δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος, λόγω της βουλής της μιας ημέρας τον Μάιο του 2012.

Ο πρόεδρος της έδρας διέκοψε τον μάρτυρα λέγοντας ότι δεν είναι αντικείμενο της παρούσης ωστόσο η Εισαγγελέας λίγο αργότερα προσέθεσε με νόημα ότι το θέμα δεν έχει κλείσει αφού γι' αυτό δεν έχει επιληφθεί το δικαστήριο.

Ο κ. Αλιβιαζατος υποστήριξε ωστόσο ότι ο πρώην υπουργός του έχει επανειλημμένως πει ότι θέλει να ευνοηθεί η υπόθεση στην ουσία και να μην τεθεί θέμα παραγραφής. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός πήρε πολλά ρίσκα και δεν θα έκανε ποτέ τη βλακεία να ρισκάρει το μέλλον του. 

«Εθίγησαν πολλά συμφέροντα. Ακόμη και βουλευτές του κόμματος του του έλεγαν τι πας να κάνεις. Οταν εγώ τον ρώτησα για την επίμαχη λίστα μου απάντησε: δεν ξέρω τι έγινε».

Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Νίκος Αλιβιζάτος στη δίκη Παπακωνσταντίνου: Τα αδικήματα πρέπει να παραγραφούν..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator