Ρόμπα γίναμε... 25 λεπτά έψαχναν για θέση στο λιμάνι τα κρουαζιερόπλοια !!!

0Το πρόσωπο που γνωρίζουμε όλοι μας είδαν και οι εκπρόσωποι επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του εμπορίου στην Κίνα.
Πρόκειται για μια προσπάθεια για άνοιγμα στην τεράστια Κινεζική αγορά στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του Επιμελητήριου Κορινθίας. Η αρχή γίνεται με δύο τεράστια mall στην πόλη Χανιχγκ στα οποία θα δινονται χώροι με κίνητρα για μόνιμη συνεργασία και με επιδότηση που κάνει το άνοιγμα εξαιρετικά επικερδές.

Αυτούς τους επιχειρηματίες τους αφήσαμε να ψάχνουν για πάρκινγκ επί 25 λεπτά όπως αφήσαμε τον εμπορικό κόσμο της Κορίνθου να περιμένει τα κρουαζιερόπλοια ένα χρόνο τώρα...!!!

ΕΥΓΕ ΘΥΜΙΟ... ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ 

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ...!!!


Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρόμπα γίναμε... 25 λεπτά έψαχναν για θέση στο λιμάνι τα κρουαζιερόπλοια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator