Εάν ο Παπακωνσταντίνου γλιτώσει τα ισόβια, ψάξτε τρύπα να κρυφτείτε...

0


Συγκλονιστικές οι πρώτες μαρτυρίες στο ειδικό δικαστήριο, όπου δικάζεται ο διορισμένος συνεργός του Παπανδρέου. Από την πρώτη μερα κι’ όλας αποκαλύπτονται συντριπτικά στοιχεία που οχι μονον δείχνουν το μέγεθος του συγκεκριμένου εγκλήματος, αλλά αποδεικνύουν ότι οι νταβατζήδες διαδίδοντας ψεύδη, επιχείρησαν να φυγαδεύσουν τον εγκέφαλο του εγκλήματος.

Ακόμα και το πρόστιμο που διέδιδαν οτι επεβλήθη στους διεγραμμένους συγγενείς, ήταν το 1/5 του πραγματικού!
Εδώ το έργο της δικαιοσύνης ειναι ξεκάθαρο και επιβεβλημένο. Η ζημια του δημοσιου που προκύπτει, επιβαρύνει αμέσως το κατηγορητήριο και δείχνει «ισοβια». Εκτός εαν ο Παπακωνσταντινου αποκαλύψει ανώτερο του που τον πίεσε να κρύψει την λιστα, οπότε θα εχει τις ευεργετικές ελαφρύνσεις που προβλέπει ο νόμος.

Σε καθε περίπτωση, ο κύριος αυτουργός δεν μπορει να εχει ποινή μικρότερη από ισόβια. Και όταν λέμε ισοβια, εννοούμε ισόβια.Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εάν ο Παπακωνσταντίνου γλιτώσει τα ισόβια, ψάξτε τρύπα να κρυφτείτε..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator