Ο Γιώργος Δέδες αναλαμβάνει τα δημόσια έργα της Κορινθίας και της Πελοποννήσου

0


Πολύ κρίσιμη για τα μεγάλα και εκκρεμή έργα της Κορινθίας και της Πελοποννήσου είναι η τοποθέτηση του πολιτικού μηχανικού Γιώργου Δέδε στο νευραλγικό πόστο του Γραμματέα δημοσίων έργων.

Σήμερα ή αύριο αναμένεται,σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδσς των Συντακτών, να ανακοινωθούν τα ονόματα των έξι γενικών γραμματέων του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.Σύμφωνα με πηγές, τα πρόσωπα βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της διερεύνησης και η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.Γενικός Γραμματέας Υποδομών θα είναι ο Γιώργος Δέδες με θητεία κι εμπειρία στο χώρο των έργων υποδομής.

Πρόκειται για επιλογή του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

Είναι γνωστό ότι οι Σπίρτζης και Δέδες συνδέονται με αμοιβαία εμπιστοσύνη και φιλία.

Δημοσίευση: Μαρτίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γιώργος Δέδες αναλαμβάνει τα δημόσια έργα της Κορινθίας και της Πελοποννήσου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator