Με Υπηρεσιακή Διαταγή αφήνονται ελεύθεροι όλοι οι παράνομοι μετανάστες

0


Με Υπηρεσιακή Διαταγή αφήνονται ελεύθεροι όλοι οι παράνομοι μετανάστες. Δεν θα συλλαμβάνονται, θα δίνεται 6μηνη παραμονή.

Με διαβαθμισμένη υπηρεσιακή εντολή αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται σε κέντρα κράτησης αλλά και όσοι βρίσκονται υπό κράτηση σε κρατικές δομές, με την κατηγορία της παράνομης εισόδου. Θα τους χορηγηθεί επίσης 6μηνη άδεια παραμονής. Την είδηση επιβεβαίωσε στο LIFO.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας. Ο ίδιος επεσήμανε ότι το υπηρεσιακό έγγραφο προβλέπει επίσης πως σε περίπτωση εντοπισμού παράνομων μεταναστών κατά την είσοδό τους στη χώρα, θα γίνεται καταγραφή και σήμανση, χωρίς να ακολουθείται η διαδικασία της σύλληψης και οι μετανάστες θα λαμβάνουν φύλλο πορείας και άδεια εξάμηνης παραμονής. Ο Π. Χαρέλας δεν ήταν ακόμα σε θέση να διευκρινίσει από πότε θα ισχύσει η συγκεκριμένη εντολή. Η Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλακών αναμένεται να τοποθετηθεί με σχετική ανακοίνωση εντός της ημέρας. 

Πηγή: www.lifo.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με Υπηρεσιακή Διαταγή αφήνονται ελεύθεροι όλοι οι παράνομοι μετανάστες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator