Πάγκαλος για ράμπο Βαρουφάκη: "Ουρανομήκης μαλακία. Σκεφτείτε να την έλεγε άλλος υπουργός"

0


"Έχω αγωνία για την οικονομική κατάσταση. Φόρους χρωστάω, βιάζομαι να πουλήσω. Αν μπορούσα να πουλήσω μερικά ακίνητα, γιατί εγώ δεν είμαι παιδί του λαού, είμαι στην μεσαία τάξη, εκεί ανήκω, αυτό τους διαφοροποιούσε από τους εργαζόμενους: ότι μπορούσαν να πουλήσουν κανένα ακίνητο και να μετριάσουν την κατάστασή τους", δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΒΗΜΑ FM ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

"Φτάσαμε στο σημείο να κυβερνώμεθα από ανθρώπους που μας απασχολούν με τα πουκάμισά τους"

Για τις προτάσεις Βαρουφάκη και την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είπε:

«Είμαι σίγουρος, ότι μόλις δραστηριοποιηθούν οι τουρίστες και ιδίως οι τουρίστριες, με τις κάμερες και τα κινητά και τις selfies, τότε θα εισρεύσει το χρήμα! Σκεφτείτε αυτή τη χονδροειδέστατη και ουρανομήκη μ….α που την έλεγε ένας υπουργός Οικονομικών των προηγουμένων κυβερνήσεων. Τι θα είχε γίνει στη χώρα! Αυτό θέλει να δει ο κόσμος, να δει κάποια ελάφρυνση, κάποια βελτίωση του καθημερινού του. Κι εγώ βεβαίως θέλω να δω κάποια ελάφρυνση. Εγώ δεν έχω να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ…

Τώρα μπαίνουμε σε μία διαδικασία όπου θα συναντηθούμε και αν συναντηθούμε λέει, πού θα συναντηθούμε, στις Βρυξέλλες ή στην Αθήνα; Μα αυτό είναι το θέμα; Το κύρος του κυρίου Βαρουφάκη, που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και η αναξιοπρέπεια του και το ύφος είναι το θέμα του κι αν φοράει το πουκάμισο του έξω ή μέσα και να γράφει το Γιάννης με νι… Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Πώς καταντήσαμε έτσι μια σοβαρή χώρα, ευρωπαϊκή που κυβερνήθηκε από άτομα με τεράστια ελαττώματα, που κάνανε τεράστια λάθη από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Κώστα Σημίτη και θα έλεγα και από τον Γιώργο τον Παπανδρέου, που έκανε λάθη φοβερά, αλλά έκανε και πράξεις τολμηρές, και τελικά από τον Σαμαρά φτάσαμε στο σημείο να κυβερνώμεθα από ανθρώπους, οι οποίοι μάς απασχολούν με τα πουκάμισα τους, τις μπότες τους και τις μόδες τους και τα χούγια τους!»
"Θέλουν να διαλυθεί η χώρα, θέλουν το χάος"

Σχολιάζοντας το γκράφιτι στο Πολυτεχνείο, ο κ. Πάγκαλος είπε:

«Τι είδους αλητεία είναι αυτή πού έχει ασκήσει κι έχει καταλάβει τη χώρα και μας βασανίζει όλους και καταστρέφει τη χώρα κάθε μέρα πού περνάει; Έχουμε καταστροφή! Χτες κατέστρεψαν το Πολυτεχνείο, με την ανοχή του υπουργού Πολιτισμού, ο οποίος μας είπε ότι είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα και ήρθε το Βερολίνο στην Αθήνα και δεν ξέρω ποιος άλλος είπε βλακείες. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ο Υπουργός Παιδείας έχει πει ότι είμαστε κατά της αριστείας, να μην είσαστε άριστοι μαθητές, να μην διαβάζετε λέει στους μαθητές. Να πετάτε πέτρες, να πετάτε κοκτέιλ, μολότοφ, να κάνετε διαδηλώσεις. Αυτό είναι το καθήκον σας, τη διαλύουν την ελίτ. Δεν θέλουν ελίτ. Θέλουν να διαλυθεί η χώρα, θέλουν το χάος, κυβέρνηση και ο υπουργός Παιδείας είναι. Έρχεται ο υπουργός Παιδείας και λεει όχι αριστεία, όχι καταργήσεις Πανεπιστημίου, όχι καταργήσεις ΤΕΙ. Το καθεστώς να μείνει όπως είναι, όχι αξιολόγηση. Δεν μπορούν να καταλάβουν, είναι προϊόντα αυτού του συστήματος. Ο κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός της χώρας, είναι του 15μελούς προϊόν, έκλεισε το σχολείο του, διέλυσε την εκπαίδευση.»
Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάγκαλος για ράμπο Βαρουφάκη: "Ουρανομήκης μαλακία. Σκεφτείτε να την έλεγε άλλος υπουργός""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator