Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύγκρουσης των ελικοπτέρων στην Αργεντινή

0Η τραγωδία στα γυρίσματα του ριάλιτι παιχνιδιού της γαλλικής τηλεόρασης που οδήγησε στο θάνατο δέκα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και τριών πρωταθλητών του αθλητισμού έχει βυθίσει τη Γαλλία στο πένθος. Το αργεντίνικο δίκτυο El Sol ανέβασε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο ελικοπτέρων. 

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύγκρουσης των ελικοπτέρων στην Αργεντινή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator