ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ: Δείτε ποιος θέλει να γίνει νέος επικεφαλής στο ΠΑΣΟΚ

0


Την πρόθεση του να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Θανάσης Χειμωνάς, με αφορμή τη εκκίνηση της διαδικασίας για τη διαδοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Χειμωνάς έκανε αναφορά σε προοδευτικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ, όπως το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, ενώ επισήμανε την ανάγκη συνύπαρξης νεότερων και παλαιότερων στελεχών του κόμματος.

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κεντρική οργανωτική επιτροπή συνεδρίου του κόμματος, και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο Θανάσης Χειμωνάς μπορεί να μην είναι γνωστός για το πολιτικό του έργο αλλά είναι «διάσημος» για τα υβριστικά του σχόλια στο facebook.

tro-ma-kti-ko
Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ: Δείτε ποιος θέλει να γίνει νέος επικεφαλής στο ΠΑΣΟΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator