Διεθνής ξεφτίλα με την πρόταση ρουφιανιάς Βαρουφάκη !!!

0


Με το στόμα ανοιχτό έμειναν πολλοί ξένοι από τις προτάσεις Βαρουφάκη - Τι έγραψαν οι Financial Times, η Wall Street Journal και ο Independent - Διαβάστε τι γράφουν στο twitterΠρωτοφανές παραλήρημα έχει προκαλέσει η πρόταση Βαρουφάκη για εθελοντές σε ρόλο εφοριακού στον παγκόσμιο Τύπο!

Από τη στιγμή που ο έλληνας υπουργός Οικονομικών έφερε στο φως την πρόταση να προσλάβει τουρίστες, νοικοκυρές και φοιτητές ως «μυστικούς πράκτορες» για την πάταξη της φοροδιαφυγής ένα «κύμα» ξένων δημοσιευμάτων κατέκλυσε το Διαδίκτυο, ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο τον ασκό του Αιόλου σε ένα ατελείωτο τρολάρισμα της επίμαχης επιστολής.

Τον χορό «έσυρε» το δημοσίευμα των FT που με τον τίτλο «Η Ελλάδα θέλει να κάνει τους τουρίστες... φοροεισπράκτορες!» παρέσυρε την WSJ, η οποία... το χόντρυνε, μιλώντας για «ξεκαρδιστικό σχέδιο» της Ελλάδας με «καλωδιωμένους τουρίστες που θα χρησιμοποιούν μηχανήματα που θα παρέχει η ΕΕ». Εν συνεχεία το retweet του Νίξον με μια φωτογραφία με ημίγυμνες, καλλίγραμμες κοπέλες να χορεύουν σε ένα beach bar και η λεζάντα «Βρείτε ποιος είναι ο μυστικός ελεγκτής» άναψε φωτιά στα social media.




Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διεθνής ξεφτίλα με την πρόταση ρουφιανιάς Βαρουφάκη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator