ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΤΑΝ , ΟΠΩΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...

0


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνης, έχουν εξαντληθεί εκατομμύρια σιελογόνοι αδένες, να υβρίζουν, λοιδωρούν, χλευάζουν, φτύνουν την δήλωση του περιβόητου ΓΑΠΑ: ".. οι Έλληνες είναι ο πιο διεφθαρμένος λαός στην υφήλιο"...

Σήμερα αποδείχθηκε περίτρανα, αδιαμφισβήτητα και αμετακλητα πόσο δίκιο είχε... τόσο για την δήλωση του αυτή αλλά και για την φράση που σκέφτηκε αμέσως μετά, αλλά δεν εκστόμισε (να πούν και κάτι οι διαδοχοι του): " αδιάσειστη απόδειξη γι αυτό είναι ότι, εμπιστεύονται απόλυτα και ψηφίζουν τα τελευταία 40 χρόνια με χέρια και πόδια άτομα σαν και εμένα και τους ομοίους μου ανήκοντες στo "συνταγματικό τόξο" μην διστάζοντας να ξεπουλήσουν τα πάντα ακόμα και τα παιδιά τους για την πάρτη μας"

Κατά χρονολογική σειρά:

1.-- ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την (μοναδική) υποψηφιότητα του Προκόπη (Πάκη) Παυλόπουλου για "ΠτΔ", για δεκαετίες βουλευτή και υπουργό της ΝΔ, επισημοποιώντας έτσι την αναμενόμενη ίδρυση της μεγάλης "δημοκρατικής-συνταγματικής παράταξης", την συνένωση σε σάρκα μία, των μέχρι τώρα "αντιπάλων" (προς χωρισμό των χαχόλων σε κομματικά μαντριά) ΝΔ-Πασοκ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (και των ήδη απορροφηθέντων ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ)...Προς το παρόν το Πασοκ του Βαγγέλη και το μπομπολοπόταμο του Σταύρου ποιούν την ..αντιπολίτευση, μέχρι νεωτέρας.

2.-- Η επιμόνως επαναλαμβανόμενη ανακοίνωση απο τα αλλοδαπά μέσα ενημέρωσης, για θεαματική kolotoumba απο τους ατρόμητους επαναστάτες του βουνού και αγέρωχους διαπραγματευτές της θρυλικής πλέον ομάδας των τσιπροκαμμενίστας (με σήμα το Burberry scarf), ετελέσθη και ολοκληρώθηκε με θεαματικό και φαντασμαγορικό τρόπο, καταθέτοντας αίτημα 6μηνης παράτασης της Δανειακής Σύμβασης..!!!! 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι έτοιμο το σύνθημα που θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα και θα δονεί την ατμόσφαιρα στις μελλόντικες (κομματικές) διαδηλώσεις "ανάσας αξιοπρέπειας κλπ." είναι: " Ζείς καπετάν-Αντώνη.. Ζείς καπετάν-Βαγγέλη..Ζείς καπετάν-μπάρμπα-Φώτη.. Ζείς καπετάν-Λουκά. Ζείς καπετάν-Γιώργο Καρατζαφέρη.. Ζείς καπετάν-Γιώργο ΓΑΠ...εσείς μας οδηγείτε..ο δανειακός αγώνας σας τώρα δικαιώνεται με τους ΣΑΝΕΛιστας.."

Και όλα αυτά τα κοσμοϊστορικά γεγονότα συμβαίνουν εν μέσω πανηγυρισμών των αλλοδαπών "αδελφών" μας που δραπετεύουν μαζικά και ξεχύνονται στην Αθήνα να μοιραστούν την "χαρά" τους με τους ιθαγενείς...καίγοντας ταυτόχρονα και την Αθήνα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης:

α) προς τον κ.Υπουργό Πανούση που δήλωσε ότι "αισθάνεται ντροπή που βλέπει παράνομα εισβάλλοντες στην Ελλάδα αλλοδαπούς...να κρατούνται" (αλλά δεν πήρε ούτε έναν απο αυτούς στο σπίτι του) 

β) τον προεδροπάνο για τις περίφημες "κόκκινες γραμμές" του (ούτε και αυτός βέβαια πήρε κάποιον απο αυτούς ώστε να τον "εντάξει" στην οικογένεια του) και

γ) τον πρωθυπουργό μας για την συνέπεια προεκλογικών εξαγγελιών και μετεκλογικών υλοποιήσεων…

Έτσι λοιπόν η συγκυβέρνηση της αντίστασης και του αντι-μνημονίου "έσκισε" το μνημόνιο τηρώντας απόλυτα τις προεκλογικές της δεσμεύσεις (το γεγονός ότι η βασική απαίτηση των δανειστών ήταν ακριβώς αυτή ταύτη η παράταση της Δανειακής Σύμβασης της οποίας το μνημόνιο--- ή όπως αλλιώς εμείς επιθυμούμε να το ονομάζουμε όπως είπε και ο φίλος του Baroufakis, Σόϊμπλε, αναγνωρίζοντας τις εθνικές μας ευαισθησίες -- είναι απλώς ένα εργαλειο υλοποίησης...καμμία σημασία δεν έχει για τους χαχόλους ιθαγενείς που μπορούν άνετα να ξεχυθούν στους δρόμους, μαζί με τ΄αλλοδαπά "αδέλφια" τους, για την περήφανη εθνική νίκη και οι δημοσιογρ(κ)άφροι των εγχώριων ΜΜΕ(ξαπάτησης) να υμνολογούν πλέον απερίσπαστοι το νέο ..ΝΑΙ).

Σημειώνεται ότι το διαδίκτυο πάλλεται απο Εθνική Υπερηφάνεια για την συνένωση εις σάρκαν μίαν του "συνταγματικού τόξου" με τον διορισμό του λαοφιλούς έμπειρου πολιτικάντη Πάκη, ο οποίος με την ιστορική δήλωση του "Ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που έρχονται να ζήσουν μαζί μας" (καθώς και το γεγονός ότι επι υπουργίας του -- εκτός του ότι κάηκε η Αθήνα -- ετελέσθησαν αθρόες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών εισβολέων) διευκολύνει το παγκοσμίου βεληνεκούς ανθρωπιστικό έργο που έχει επωμισθεί η συγκυβέρνηση των "κόκκινων γραμμών" ΣΑΝΕΛ και ειδικά των υπουργών Μετανάστευσης, ΠΡΟΠΟ, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (των αλλοδαπών εποίκων) για την τάχιστη μετατροπή της Ελλάδας σε νέα Διοικητική Επαρχία του Πακιστάν.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι, η αδελφή πλέον, χώρα του Πακιστάν σε ένδειξη ευγνωμοσύνης θα μετονομασθεί σε ΠΑΚΗσταν.!!

Ενδεικτικά, απο την πλημμυρίδα των θετικών αντιδράσεων που κατακλύζουν το διαδίκτυο για τα έργα και ημέρες του λαοφιλούς και για πρώτη φορά ενωτικού (του "συνταγματικού τόξου") νέου μας προέδρου Πάκη, "που τους άφησε όλους...Προκόπηδες".(κάποιοι συνάδελφοι ίσως θα χρειασθεί να αναζητήσουν την ερμηνεία της φράσης "με άφησε μ.." στα νεώτερα μέλη των οικογενειών τους).. παρατίθενται τα κάτωθι:

1.-- ο νέος μας πρόεδρος έχει ψηφίσει τις δανειακές συμβάσεις Νο 2 και 3 (την δανειακή σύμβαση και μνημόνιο δεν χρειάσθηκε, αν θυμάστε είχαμε δώσει στον καπετάν-ΓΑΠΑ σχεδόν 200 βολευτές να κάνει το καθήκον του)

1.-- ο εκλεκτός συνάδελφος του και συνοδοιπόρος στις υπογραφές Δανειακών Συμβάσεων και Μνημονίων, Άδωνις Γεωργιάδης στον "Αντέννα", πλέκει το εγκώμιο του Προκο-ΠΑΚΗ Παυλόπουλου, λέγοντας πως πρόκειται για τον « αχρηστότερο υπουργό Εσωτερικών από καταβολής Ελληνικού Κράτους» και να ξεκαρδίζεται στα γέλια ζητώντας μάλιστα "να πάρουν την κάμερα". Στη συνέχεια, βλέπουμε τον Άδωνι έναν χρόνο αργότερα (εκλεγμένος πλέον βουλευτής με την ΝουΔουλα) να ζητάει συγγνώμη από τον Πάκη Παυλόπουλο, προφανώς γιατί δεν έπλεξε το εγκώμιο του περαιτέρω, και ο επόμενος ΠτΔ να αποδέχεται την συγγνώμη του!..απαντώντας: "στην πολιτική ποτέ μην λες ποτέ"..ευελπιστώντας ότι κάποια άλλη φορά ο Άδωνις θα προσθέσει και άλλα εγκώμια.

2.-- Χαρακτηριστικό και το επεισόδιο του 2012 στο στούντιο του ΑΝΤ1 όταν ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Η.Κασιδιάρης διαπληκτίστηκε με την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη, παρουσία του Π.Παυλόπουλου ο οποίος έμεινε κυριολεκτικά..μάρμαρο.

Μετά από μέρες έκανε και την επική δήλωση "δεν σηκώθηκα γιατί θα γινόταν χαμός" συγκεκριμένα είπε: «Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον… σκότωνα»!

Από τότε κυκλοφόρησαν στην πιάτσα σωρεία ανεκδότων

-- Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστ@κε πάνω του ο Τσακ Νόρις? Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!

-- Σαν άλλος σούπερμαν ο Παυλόπουλος σηκώθηκε, έδωσε 3 φάπες στο Κασιδιάρη, έφερε χαρτοπετσέτες στη Δουρου χωρίς να προλάβει να τον δει κάνεις!

-- Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα.

-- Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης

-- Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπροσώπως στο Μαντάμ Τισό...

-- Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος.

-- Μετά το ''πετάει ο γάιδαρος, πετάει'' τώρα θα έχουμε και το ''κινείται ο Προκόπης, κινείται''
και άλλα χαριτολογήματα. 

Η αποφασιστική και δυναμική αντίδραση αυτή του επόμενου ΠτΔ αποτελεί εχέγγυο και ασπίδα του Ελληνικού Έθνους σε οποιαδήποτε εσωτερική ή εξωτερική απειλή.

3.-- η υποψηφιότητα του (δλδ. διορισμός) βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το γεγονός ότι είναι και έγκριτος συνταγματολόγος έτσι λοιπόν θα δυνηθεί να υπερασπισθεί το Σύνταγμα της Ελλάδας με αρτιότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. 

Ενισχυτικό της πεποίθησης αυτής είναι η δήλωση του λαοφιλούς ΠΑΚΗ στον δημοσιογράφο κ.Κων/νο Λαβίθη στην ραδιοφωνική εκπομπή ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ: " εν γνώσει μου, μαζί με άλλους συνεργούς, ΠΑΡΑΒΙΑΣΑ και ΚΑΤΕΛΥΣΑ το Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά το έπραξα για να..το ξαναφέρω ..στον ίσιο δρόμο.." (ως γνωστόν το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι πολύ δύσθυμο και..ατίθασο, παραστρατεί συχνά και ενίοτε χρήζει ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ και ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ απο εξειδικευμένους και εμπειρους συνταγματολόγους (βλ. ΠΑΚΗ, Βαγγέλη κλπ.) ώστε να ..συμμορφώνεται..και να επιστρέφει στον ενάρετο δημοκρατικό δρόμο)

4.-- Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι και ο έτερος λαοφιλής προεδροΠανος Καμμένος, σημερινός συγκυβερνητης και ΥΠΕΘΑ (και εξοπλιστικών προγραμμάτων) -- αχ, αυτό το ΥΠΕΘΑ, μέλι έχει;;; -- επιβεβαιώνει τον λαοφιλή ΠΑΚΗ ως συνταγματολόγου με ειδικότητα στα ...δύστροπα και ανυπάκουα Συντάγματα όταν αλληλεπιδρούν με "συνταγματικά τόξα". 

Προφανώς αυτές οι αμετακίνητες και αδιαπραγμάτευτες δηλώσεις του προεδροπανου (πως λέμε οι "κόκκινες γραμμές" των ψεκασμένων) έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην συγκεκριμένη επιλογή.

Για οικονομία χρόνου και χώρου σας παραπέμπω στο διαδίκτυο ώστε να νοιώσετε και εσείς την πανδημη αποδοχή των ανωτέρω γεγονότων, εκλογή Πάκη και "σκίσιμο μνημονιου" με την στρατηγικά αριστουργηματική αίτηση για ανανέωση της Δανειακής Σύμβασης (σίγουρο είναι ότι η περίτεχνη κίνηση αυτή θα προσθέσει νέα κεφάλαια στον κλάδο της "Θεωρίας των Παιγνίων" αυξανοντας κατακόρυφα τις εγγραφές στα σχετικά μαθήματου του Γιάνη -- προσοχή με ένα "ν").

Τέλος συνίσταται στους ιθαγενείς να μην δίνουν σημασία σε καταγγελίες βουλευτών του "συνταγματικού τόξου" ότι η αναπληρώτρια υπ. οικονομικών κ.Βαλαβάνη, το 2011 έβγαλε χρηματα με εμβασματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ότι αν τα έβγαλε να βγεί στο Σύνταγμα να ζητήσει συγγνώμη καθώς επίσης και στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με τίτλο ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ: ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΞΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 500.000 ευρω; της καθημερινής εφημερίδας "Μακελειό" που υπογράφεται απο τον εκδότη της κ.Στέφανο Χίο, και αναμένει διάψευσης ως παντελώς αναληθές και αβάσιμο εκ μέρους του υπ. εργασίας κ.Σκουρλέτη, αντίθετα να υπακουσουν στις ..πατριωτικές παραίνεσεις της κ.Βαλαβάνη.


Με τις υγείες μας!!
Φιλικά
Ν.Παπαροδόπουλος

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΤΑΝ , ΟΠΩΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator