ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ: Πήγαμε σε εκλογές για να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Πάκη;;;

0


Ο Παυλόπουλος ως πολιτικός είναι ανάξιος λόγου και σχολιασμού. Όμως το γεγονός, ότι κάποιοι κομματοεγκάθετοι προσπαθούν να επιχειρηματολογήσουν για την πρόταση του Π. Παυλόπουλου ως Πρόεδρου της Δημοκρατίας μας αναγκάζει εκ των πραγμάτων να τοποθετηθούμε. Επειδή το χώμα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είναι ΝΩΠΟ και κάποιοι πουλάνε τρέλα ας θυμίσουμε ορισμένα γεγονότα.

Ήταν Υπουργός Εσωτερικών την περίοδο που δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, αντιμετωπίζοντας τη δολοφονία ως ένα μεμονωμένο περιστατικό. Δεν θα σχολιάσουμε την συνέχεια των Δεκεμβριανών...

Στα χέρια του η χώρα έγινε παρανάλωμα του πυρός το 2007, έχασαν την ζωή τους πάνω από 60 συνάνθρωποι μας, καταστράφηκαν ολοσχερώς οι περιουσίες των πληγέντων και η οικολογική καταστροφή ήταν ανείπωτη.

Είναι αυτός που με το δικό του εκλογικό νόμο το πρώτο κόμμα λαμβάνει μπόνους 50 εδρών αλλοιώνοντας κυριολεκτικά τα όποια εκλογικά αποτελέσματα. Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Τσίπρας κατήγγειλε τον Παυλόπουλο γι΄αυτό το νόμο.

Είπε ΝΑΙ στα μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, εφαρμοστικούς νόμους και κατεπείγοντα νομοσχέδια, καταγγέλλοντας από την μία την κυβέρνηση στα κανάλια και ψηφίζοντας στη βουλή από την άλλη.

Είναι αυτός που κατήγγειλε το χαράτσι της ΔΕΗ ως αντισυνταγματικό, παραστάθηκε και στο ΣτΕ για τον ίδιο λόγο κατά την εκδίκαση των προσφυγών, και όταν το χαράτσι έγινε ΕΝΦΙΑ, μετά την σύντομη "αντίδραση" αντισυνταγματικότητας το υπερψήφισε.

Ήταν αυτός που από πλευράς της ΝΔ απέρριψε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να κληθούν σ' αυτήν οι Τ. Μπαλτάκος και Γ. Αντωνόπουλος και να ενημερώσουν τα μέλη της για την υπόθεση Energa στην οποία εμπλέκεται με "σκοτεινό" τρόπο ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης.

Ήταν παραμονές εκλογών του 2012 και η "αγανακτισμένη" κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα, χρυσαυγίτισα Σκορδέλη, έδινε μια από τις γνωστές τηλεοπτικές της παραστάσεις. Η ρατσιστική προπαγάνδα της χρυσαυγίτισας Σκορδέλη είχε συγκινήσει τότε τον υποψήφιο της ΝΔ, Προκόπη Παυλόπουλο που δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να δείξει κατανόηση στα λεγόμενά της. Η σύμπνοια του βουλευτή της ΝΔ με το κήρυγμα μίσους της Σκορδέλη είχε προκαλέσει την προφητική αντίδραση του Θοδωρή Δρίτσα. "Προκόπη γράψε το αυτό που λες και θα με θυμηθείς" είχε πει τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Προκόπη Παυλόπουλου. (http://prezatv.blogspot.gr/2015/02/video_18.html)

Πέρασε ως μη γενόμενη η νοθεία κατά την διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος όταν οι Αγοραστός και Πατρωνία έπαιζαν με τα χαρτάκια πάνω από την κάλπη... εν έτει 2008. Έμεινε Παυλόπουλος και δεν είδε τίποτα!

Δική του η παλινωδία με την φανφάρα του βασικού μετόχου. Κατέβηκε ένα κόμμα στις εκλογές με σημαία του, το πόλεμος στους νταβατζήδες και το βασικό μέτοχο, για να εισπράξουμε λίγες μέρες αργότερα τη επιστημοσύνη του Παυλόπουλου.

Παρέκαμψε τον ΑΣΕΠ και συνέχισε την πελατοκρατία με χιλιάδες προσλήψεις γαλάζιων παιδιών, δημιουργώντας στρατιές ψηφοφόρων για τον Κ. Καραμανλή. Την περίοδο 2004-2009 προσελήφθησαν:
Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
Συμβασιούχοι έργου 161.383
Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
Θητεία 1.542
Σύνολο 865.132

Συμμετείχε στην υπογραφή ΟΛΩΝ των επιζήμιων συμβάσεων της Siemens για το ελληνικό δημόσιο όπως αυτές του C4i, και στην μεθόδευση τόσο της παραλαβής των συστημάτων TETRA και AVL, όσο και της υπεξαίρεσης 700.000 € από αξιωματικούς για την εν λόγω υπόθεση.

Παραχώρησε με νόμο στον Λάτση την έκταση για την ανέγερση του Mall. Ο Προκόπης Παυλόπουλος, έφερε το νόμο 3342/2005 για τα Ολυμπιακά Ακίνητα, με τον οποίο απαλλάσσει τον Υπουργό Απασχόλησης από την ευθύνη για την παραχώρηση των 43 στρεμμάτων του ΟΕΚ στη Lamda. Εξάλλου, το επίμαχο άρθρο δίνει τη δυνατότητα στον ΟΕΚ να πουλήσει απευθείας (χωρίς διαγωνισμό) την έκταση του στη Lamda. Λίγο αργότερα ανταμείβονται οι συμμετέχοντες στα παζάρια με θέσεις κλειδιά σε Ε.Ε. και Ελλάδα.

Την εποχή του σεμνά και ταπεινά, το 2004 το υπουργείο Εσωτερικών αγόρασε θωρακισμένη Mercedes για τις μετακινήσεις του αξίας 150.223,12 ευρώ και λίγο αργότερα, το 2007, ενέκρινε δαπάνη και για άλλο ένα θωρακισμένο όχημα 162.620 €.

Αυτά είναι ένα μικρό δείγμα από τα έργα και τις ημέρες του ΠΑΚΗ. Ο ίδιος, ο Καμμένος, μιλούσε σε εκπομπή του extra3, απαξιωτικά κατά του Προκόπη Παυλόπουλου τον οποίο υποτίθεται ότι θέλει να στηρίξει σήμερα ως ΠτΔ. (https://www.youtube.com/watch?v=HcCL6CSq9Uc). Εμείς πάντως προτρέπουμε τον Σαμαρά να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Μανώλη Γλέζο. Έτσι για ολοκληρωθεί η φαρσοκωμωδία του συστήματος...

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ: Πήγαμε σε εκλογές για να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Πάκη;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator