ΒΙΝΤΕΟ - Ομιλία Ζουράρι στα Αρχαιοελληνικά με αιχμές κατά της Γερμανίας – Τον χειροκρότησε μέχρι και ο Βενιζέλος

0


Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όταν ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, υποκλίθηκε στο σώμα που τον αποθέωσε, ενώ μεταξύ εκείνων που τον χειροκρότησαν, εκτός από τους συναδέλφους του των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν και κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ, με πρώτο τον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Ζουράρι, ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Με τον δικό του τρόπο, χρησιμοποιώντας ρητά από αρχαιοελληνικά κείμενα και με αιχμές κατά της Γερμανίας και υπέρ της ελευθερίας και της εθνικής κυριαρχίας, άφησε σχεδόν άναυδους τους βουλευτές που τον άκουγαν.


Μάλιστα, ο ίδιος όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του, υποκλίθηκε προς την πλευρά των βουλευτών οι οποίοι τον χειροκροτούσαν.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ - Ομιλία Ζουράρι στα Αρχαιοελληνικά με αιχμές κατά της Γερμανίας – Τον χειροκρότησε μέχρι και ο Βενιζέλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator