Με στυλ "Κοντσίτα" ο Χριστόδουλος Ξηρός !!! (video)

0


Φωτο: Το Παρατηρητήριο
Έτσι έμοιαζε ο Χριστόδουλος Ξηρός με ξανθά μαλλιά, όπως τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί το μεσημέρι του Σαββάτου. Μαρτυρία κατοίκου της περιοχής για την διαμονή του Ξηρού στην Ανάβυσσο.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του τρομοκράτη, όπως συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Ανάβυσσου. Η εικόνα του είναι σαφέστατα πολύ διαφορετική από εκείνη που είχαμε όλοι από το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει λίγο μετά την απόδρασή του.

Την ίδια ώρα κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για έναν άνδρα άνετο που όμως έμοιαζε να τα είχε λίγο χαμένα. "Ήταν άνετος και έδειχνε την εικόνα κάποιου που δεν είχε σώας στα φρένας." και συμπλήρωσε πως έμοιαζε "περίεργος, λίγο ατημέλητος, αλλά δεν δίσταζε να κοιτάζει στο πρόσωπο τον περαστικό. Οδηγούσε το ποδήλατο μόνος του. Είπαμε όμως περίεργο ένας ξένος, πηγαινοέρχεται σαν χαμένος, όχι ακριβώς άσχετος, αλλά δεν σου κινούσε τις υποψίες ότι είναι ο συγκεκριμένος."


Στην ερώτηση του αν κατάλαβαν ποιος είναι και αν έμοιαζε επικίνδυνος απάντησε: "Δεν φαινόταν καθόλου επικίνδυνος ούτε ότι μπορούσε να κάνει κάτι κακό. Έκανε ήρεμες κινήσεις, ψιλοχαμένος και κάνει εντύπωση ότι έδειχνε το πρόσωπό του. Είχε μονάχα την περούκα και έδειχνε κάπως σαστισμένος. Αν είχαμε υποψίες ότι αυτός είναι, ίσως μας κινούσε την περιέργεια. Κυκλοφορούσε στην παραλία, με το ποδήλατο μόνος του. Στο δρόμο που συνδέει το σπίτι του με την παραλιακή".

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία:




Δημοσίευση: Ιανουαρίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με στυλ "Κοντσίτα" ο Χριστόδουλος Ξηρός !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator