Σκουπίδια και σκουπίδια…

0


Σχετικά με το θέμα που τον τελευταίο καιρό απασχολεί τους κατοίκους του Δήμου μας με τη μεταφορά σκουπιδιών ή όχι από το Δήμο Τρίπολης στο ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου, διαβάζω χθεσινή δήλωση-ανάρτηση του αρχηγού της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου:
► Βλάσης Τσιώτος
«Δήμαρχε ξύπνα στην έχει στημένη ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ!!! Τελικά για να το σοβαρέψουμε οι πιθανότητες να δεχτούμε τα σκουπίδια του Δήμου Τριπόλεως ο οποίος βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη, είναι οι ίδιες με τις πιθανότητες να δεχτεί ο Δήμος Τριπόλεως την θάλασσά μας, που με την διάβρωση μας έχει φέρει σε έκτακτη ανάγκη!! Άντε γιατί η διάβρωση των μυαλών είναι πολύ χειρότερη από την διάβρωση των ακτών. Τέλος σήματος.....»

Επίσης διαβάζω σημερινές δηλώσεις του δημάρχου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης
► Ηλίας Ανδρικόπουλος
«Αρχικά να αναφέρω ότι δεν έχω καμία ενημέρωση ούτε ως πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ ούτε ως δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης. Αν όντως παρθεί τέτοιου είδους απόφαση σε ότι αφορά τον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου, θα αντιδράσουμε δυναμικά. Το έχουμε πει πολλές φορές αυτό. Δεν πρόκειται να δεχτούμε ούτε ένα σκουπίδι από δήμο άλλου νομού της περιφέρειας. Εννοείται ότι σε αυτή την περίπτωση θα παραιτηθώ και από πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ. Δεν μπορεί να δημιουργούνται προβλήματα σε περιοχή ενός δήμου επειδή κάποιοι άλλοι δεν φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια να βρούνε λύσεις σε θέματα των απορριμμάτων. Ο ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου δεν θα γίνει ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ της περιοχής. Επίσης να σας αναφέρω ότι ακόμα και σχετική απόφαση να υπάρξει, ο ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου είναι ένα μικρό κύτταρο και δεν μπορεί να «υποδεχτεί» μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών. Οπότε δεν είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει πάντως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει περιοχές...»

Εμείς οι πολίτες – δημότες του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, καλούμαστε να διαμορφώσουμε γνώμη και άποψη μετά τις δηλώσεις αυτές!!! 
Απόρροια των ανωτέρω είναι να αναρωτιέμαι, είμαι καλά ή γιατρέ μου τα χάπια μου;

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σκουπίδια και σκουπίδια…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator