Μητροπολίτης Αργολίδας: «Πολύ καλά έκανε ο Πρωθυπουργός και δεν ορκίστηκε»

0


Είπε ότι το να ορκιζόμαστε στο Ευαγγέλιο είναι «απαράδεκτο» και ευχήθηκε «να έρθει η ώρα να σταματήσει ο όρκος»Κατά της θρησκευτικής ορκωμοσίας τάχθηκε ο μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο οποίος σε δηλώσεις του την Τετάρτη είπε πως «πολύ καλά έκανε ο Πρωθυπουργός και δεν ορκίστηκε».

Ο κ. Νεκτάριος είπε ότι το να ορκιζόμαστε είναι «απαράδεκτο», σημειώνοντας ότι ο ίδιος είναι κατά της θρησκευτικής ορκωμοσίας όχι μόνο στην Βουλή, όχι μόνο στις υπηρεσίες, αλλά και στα δικαστήρια. 

«Είναι απαράδεκτο να ορκιζόμαστε στο Ευαγγέλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης Αργολίδας και τόνισε πως πολύ καλά έκανε ο κ. πρωθυπουργός που δεν ορκίστηκε, ενώ ευχήθηκε «να έρθει η ώρα να σταματήσει ο όρκος».

«Ας βρεθεί κάτι άλλο», υπογράμμισε ο κ. Νεκτάριος.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μητροπολίτης Αργολίδας: «Πολύ καλά έκανε ο Πρωθυπουργός και δεν ορκίστηκε»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator