Οι «φοροελαφρύνσεις» του Σαμαρά

0


Δεν κάνει καθόλου καλά ο αδελφός μου, που ψάχνει για νέα ταλέντα στις σχολές ηθοποιών. Αλλού είναι η αστείρευτη πηγή των μεγάλων θεατρίνων. Είδατε φυσικό παίξιμο ο Αντώνης; Μπροστά του οι επαγγελματίες ηθοποιοί είναι σκέτα αγγούρια (π.χ. ο Γκλέτσος). Κι ύστερα λέμε, ότι δεν αξίζουν τα λεφτά τους οι πολιτικοί μας, ενώ οι αλήθεια είναι, ότι οι ηθοποιοί μας δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Πόσους έπεισε ο Χαϊκάλης; Πόσους πείθει ο Γκλέτσος;

Μας την είπε κιόλας ο Αντώνης, ότι ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζοντας να μην κάνει αυτά που λέει. Κι αν ψηφίζαμε τον ίδιο, πάλι το ίδιο θα ελπίζαμε, γιατί κι αυτός μας λέει κατάμουτρα ποιος θα πληρώσει. Μας λέει «έγιναν και κάποιες αδικίες, οι οποίες θα αποκατασταθούν» και αμέσως μετά μας εξηγεί ποιες είναι αυτές οι «αδικίες». Είναι οι ανώτατοι φορολογικοί συντελεστές, οι οποίοι θα μειωθούν!!!!!!!! Δεν πρόκειται να επαναφέρει το αφορολόγητο· θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε από το πρώτο ευρώ· απλά θα μειώσει τον φόρο των εταιρειών στο 15% και θα καταργήσει τον ανώτατο συντελεστή στα φυσικά πρόσωπα!!!!!!!!! Αυτοί κατά την γνώμη του αδικήθηκαν· οι άλλοι σωστά πληρώνουμε όσα πληρώνουμε και δεν έχουμε να αναμένουμε καμία ελάφρυνση…

Κι όμως ο άνθρωπος πείθει το 25- 30% του κόσμου. Πείτε μου έναν ηθοποιό, που θα είχε τόση πειθώ. Τι σχολές ηθοποιών και κουραφέξαλα· άμα το ταλέντο είναι πηγαίο, παίζεις κατευθείαν Επίδαυρο (π.χ. Ρουβάς). Με λίγα λόγια, μεγάλο ταλέντο είναι εκείνος που σπάει τα ταμεία κι ο Αντώνης αποδείχτηκε μοναδικός σε αυτό· δεν άφησε ταμείο για ταμείο όρθιο.

ΥΓ. Βέβαια υπάρχει και η άλλη ανάγνωση στις εξαγγελίες του Αντώνη.

Χάρη στην επιτυχημένη διακυβέρνηση από τον ίδιο, θα εικοσαπλασιάσουμε τουλάχιστον τα εισοδήματα μας, οπότε θα αφορούν και εμάς οι φοροελαφρύνσεις του.


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι «φοροελαφρύνσεις» του Σαμαρά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator