ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΑ 5ΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

0


ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ Κας ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 5ΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ : ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 5ΨΗΦΙΟ 54433. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ. ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΡΑΓΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ Σ΄ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ E MAIL ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ TELEBOX ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΛΗΨΗΜΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΛΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1,6807ευρώ ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ 3,45 + 23% ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΚΛΗΣΗ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΤΕ ΜΟΥ. ΣΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΛ. ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ {ΚΒ} ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΕΤΤ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΝ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ . ΕΠΕΙΔΗ Η Κα ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΦΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ TELEBOX ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕΤΤ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ 2-5 ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΙ ΠΟΣΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. 

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΡΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΑΝ ΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΕΤΤ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΠ΄ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΡΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ Η ΦΡΑΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ. 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ . 


Αγαπητέ κύριε Γαλανακη, 

Σχετικά με το e-mail που μας αποστείλατε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά την επικοινωνία που είχατε με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών (13830) έχει ήδη δρομολογηθεί πίστωση του ποσού των 11,30 ευρώ το οποίο θα αποδοθεί στον επόμενο λογαριασμό σας. Επιπλέον, έχει ήδη ενεργοποιηθεί φραγή στον αριθμό σας 694………….02, ώστε να μην είναι εφικτό να γίνει λήψη από 5ψήφιο αριθμό με χρέωση. Ωστόσο, στην περίπτωση που μελλοντικά γίνει εγγραφή ξανά στις υπηρεσίες αυτές, αυτόματα γίνεται άρση της φραγής και εκ νέου θα λαμβάνετε τα μηνύματα αυτά.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η ενεργοποίηση της συνδρομής γίνεται συνήθως με τους εξής τρόπους:

• Με εισαγωγή του αριθμού τηλεφώνου σε κάποια ιστοσελίδα για συμμετοχή σε κάποιο διαγωνισμό ή σε κάποια έρευνα 

• Με λήψη ενός κωδικού PIN σε κινητό ώστε να καταχωρηθεί σε ιστοσελίδα 

• Με αποστολή sms σε κάποιον πενταψήφιο κωδικό για συμμετοχή σε κάποιο διαγωνισμό

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η Vodafone, βάσει του ισχύοντος ρυθμιστικού πλαισίου, υποχρεούται να παρέχει πρόσβαση μέσω του δικτύου της σε σύντομους κωδικούς που έχουν εκχωρηθεί από την ΕΕΤΤ, και είναι υπεύθυνη μόνο για τη δρομολόγηση προς τις εν λόγω υπηρεσίες και όχι για τον τρόπο παροχής των υπηρεσιών καθώς και για τις χρεώσεις που προκύπτουν από τη χρήση τους.

Λόγω του ότι η εγγραφή στις υπηρεσίες αυτές δεν έγινε μέσω της Vodafone αλλά απευθείας στην εταιρία αυτή, οι πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο εγγραφής σας αφορούν προσωπικά σας δεδομένα τα οποία κατέχει η εν λόγω εταιρία και όχι εμείς. Συνεπώς δεν έχουμε πρόσβαση στα δεδομένα αυτά, και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εν λόγω εταιρία, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τον τρόπο εγγραφής σας.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.



Κα Zacharoula Foutsitzi 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ.

ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ MY ACCOUND ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ TELEBOX ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ, ΕΓΩ ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΩΣ ΕΞΗΣ : 08-12 ΩΡΑ 23,13,53 / 08-12 ΩΡΑ 23,18,13 / 08-12 ΩΡΑ 23,35,24 ΚΑΙ 15-12 ΩΡΑ 23,01,11 / 15-12 ΩΡΑ 23,08,21 ΚΑΙ 15-12 ΩΡΑ 23,23,29. ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΑ - ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΕΤΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ 

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΑ 5ΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator