Συνάντηση με τον Σαμαρά έκλεισαν οι γονείς του απεργού πείνας Μιχελογιαννάκη!

0


Δεκτό έκανε τελικά το αίτημα των γονέων Μιχελογιαννάκη για σύναντηση, ο Έλληνας πρωθυπουργός!

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου πρόκειται να έχουν το μεσημέρι της Πέμπτης οι γονείς του βουλευτή-απεργού πείνας Γιάννη Μιχελογιαννάκη.
Ο πατέρας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Τετάρτης με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους απηύθυνε δραματική έκκληση στην κυβέρνηση προκειμένου να δικαιώσει επιτέλους τον αγώνα του γιου του και να τον προμηθεύσει με μελομακάρονα και κουραμπιέδες για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Επίσης στο τραπέζι της συζήτησης πρόκειται να τεθεί και η ανάγκη ορισμού ειδικού διαιτολόγου που θα επιμελείται καθημερινά το αυστηρό διαιτολόγιο του απεργού πείνας, με στόχο να μην πάρει κι άλλο ανεπιθύμητο βάρος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες της πλατείας Συντάγματος ο αμετανόητος μέχρι σήμερα απεργός πείνας έχει πάρει μέχρι στιγμής 5 ανεπιθύμητα κιλά τα οποίαοφείλονται στα παχυντικά συνοδευτικά των καφέδων που τρώει καθημερινά στις καφετέριες που βρίσκονται στην γύρω περιοχή.
Ο για 6η συνεχόμενη μέρα απεργός πείνας Γιάννης Μιχελογιαννάκης, πέρα από κάποια αναμενόμενα ρεψίματα και πορδές που σύμφωνα με τους γιατρούς οφείλονται σε μπισκότα των Mikel που είχε καταναλώσει το βράδυ της Τρίτης, μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει κάποια ανησυχητικά συμπτώματα στην υγεία του. 
Ο ίδιος ο βουλευτής με σημερινές του δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον όσων των κατηγορούν για «γιαλαντζί» απεργία πείνας, υπενθυμίζοντας την συνήθεια πολλών θρησκευόμενων ατόμων να νηστεύουν επιλεκτικά.
«Όσοι με συκοφαντούν, ας φέρουν στο νου τους όσους κατά τις διάφορες νηστείες νηστεύουν επιλεκτικά.
Μιλάω για όσους για παράδειγμα νηστεύουν μόνο στο κρέας.
Το δικαίωμα για απεργία πείνας από συγκεκριμένα είδη φαγητού είναι αδιαπραγμάτευτο.
Μην κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.
Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση στην αυριανή συνάντηση των γονέων μου με τον πρωθυπουργού, θα επεκτείνω την απεργία πείνας μου στα κουλούρια που τρώω καθημερινά μαζί με τον καφέ, και θα τρώω μόνο κανά μπισκοτάκι -και πολύ σας λέω».
δήλωσε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Παπαδάκη ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, η απεργία πείνας του οποίου συγκλονίζει για έκτη συνεχόμενη μέρα το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινής γνώμης.

komikotragiko.wordpress.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση με τον Σαμαρά έκλεισαν οι γονείς του απεργού πείνας Μιχελογιαννάκη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator