Γεωργιάδης: Καταθέτει ερώτηση για τη φημολογούμενη μεταφορά 3.000.000 ευρώ του Λαζόπουλου στο εξωτερικό

0Τι έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης

Ερώτηση για τη διαπίστωση της βασιμότητας των δημοσιευμάτων, που φέρουν τον παρουσιαστή Λάκη Λαζόπουλο να έχει βγάλει 3.000.000 ευρώ στο εξωτερικό, καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως έγραψε ο ίδιος στο προφίλ του στο Twitter, την Τετάρτη θα καταθέσει την ερώτηση, ώστε να διαπιστωθεί η βασιμότητα των ισχυρισμών.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεωργιάδης: Καταθέτει ερώτηση για τη φημολογούμενη μεταφορά 3.000.000 ευρώ του Λαζόπουλου στο εξωτερικό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator