Αποχωρήστε, επιτέλους, κυρίες, κύριοι!

0


Σχετικά με το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, από παλιά το λέμε ότι είναι μακρύς ο δρόμος και πάντως είναι άκρως ανησυχητική αυτή η βεβαιότητα του "Πρωθυπουργού", που δηλώνει δεξιά κι αριστερά ότι είναι εξασφαλισμένες οι 180 βουλευτικές ψήφοι της προεδρικής εκλογής...

Δύο, μπορούν να είναι τα πιθανά ενδεχόμενα, αναφορικά με αυτήν την βεβαιότητα. 

Το πρώτο ενδεχόμενο είναι ότι ο "Πρωθυπουργός" μας, συνομιλεί όντως με τον Θεό κι ότι ο Τελευταίος τον έχει διαβεβαιώσει ότι θα επιφοιτήσει τουλάχιστον 180 εθνομητέρες κι εθνοπατέρες, προκειμένου να ψηφίσουν τον νέο Πρόεδρο της Τηλεδημοκρατίας μας, ώστε η κυβέρνηση της συμφοράς μας, να συνεχίσει απερίσπαστη το θεάρεστο έργο της εξόντωσής μας.

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να χρησιμοποιηθεί, την καταλληλότερη στιγμή, το "κρυφό" χαρτί της Χρυσής Αυγής, που, βέβαια, το έχομε πλέον όλοι αντιληφθεί ότι δεν είναι καθόλου κρυφό...

Παραμένει αβέβαιο, πιο από τα δύο ενδεχόμενα θα πρέπει να θεωρείται πιθανότερο αλλά, τούτων δοθέντων, η όποια βεβαιότητά, από τους "απέναντι" για πρόωρες εκλογές με αφορμή το θέμα της προεδρικής εκλογής, είναι αμφιλεγόμενη.

Εξάλλου, κάθε μέρα που περνά και βρίσκει αυτά τα θρασίμια στους κυβερνητικούς θώκους, είναι μια μέρα κακή για την Ελλάδα κι όλους εμάς τους Έλληνες!

Εμείς, λοιπόν, όλοι τι περιμένουμε; Οι "απέναντι" μέσα στη Βουλή, τι περιμένουν; Κόκαλα αποθαμένων διάσπαρτα παντού, όχι μόνο στην Αμφίπολη. Αλίμονο και τρισαλίμονό μας, αν αφεθούμε να περιμένουμε μέχρι τότε...

Αποχωρήστε, επιτέλους, κυρίες, κύριοι!

Αποχωρήστε από αυτήν τη Βουλή, από αυτό το άντρο των Ολετήρων. Αποχωρήστε, χωρίς πρόθεση να επιστρέψετε σε αυτά τα έδρανα. Έτσι, για να δούμε πόσοι θα παραμείνουν εκεί μέσα για να ψηφίσουν το οριστικό ξεπούλημα. Πενήντα; Εκατό; Περισσότεροι; Λιγότεροι; Πόσοι; 
Υπάρχουν, επιτέλους, έντιμοι άνθρωποι μέσα σε αυτό το θλιβερό κοινοβούλιο ή δεν υπάρχουν;

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποχωρήστε, επιτέλους, κυρίες, κύριοι!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator