Μεγάλη συμμετοχή στην πρώτη μετεκλογική ΓΣ της Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων

0


Την Τετάρτη 12 Νοέμβρη έγινε, με μεγάλη προσέλευση, η Γ.Σ. της Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων.

Μέσα σε κλίμα σοβαρού προβληματισμού,ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα επικαιρότητας και σχεδιασμού του "από δω και μπρος".

Τα μέλη της Πρωτοβουλίας, δήλωσαν την θέλησή τους να πρωτοστατήσουν οργανωμένα με προτάσεις και δραστηριότητες για να βγει ο τόπος από το τέλμα και να "ανασάνουν" οι ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.

Έγινε μια ανάλυση των μέχρι τώρα πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής και της οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει ο Δήμος.

Αποφασίστηκε ο στενός έλεγχος όλων των θεμάτων, καθότι υπάρχει ο κίνδυνος να υποβαθμιστεί περεταίρω η καθημερινότητα των δημοτών (Υπηρεσίες, Υγεία, πολιτισμός, αθλητισμός, καθαριοτητα κ.α.)

Δημιουργήθηκαν Επιτροπές Δράσης για τους τομείς:

Οικονομικού ελέγχου
Περιβάλλοντος
Κοινωνικών πολιτικών - Υγείας
Παιδείας- Πολιτισμού- Αθλητισμού 
Ηλεκτρονικής ενημέρωσης

Η συμμετοχή και το επίπεδο του διαλόγου έδωσε σε όλους όσοι παρευρέθησαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα:

Η Πρωτοβουλία Πολιτών ήρθε για να ΜΕΙΝΕΙ!
ΛΟΥΤΡΑΚΙ 13/11/2014




Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μεγάλη συμμετοχή στην πρώτη μετεκλογική ΓΣ της Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator