ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ: "Οι κοινωνικοί αγώνες σήμερα"

0


Η ομάδα "Αλληλεγγύη-Αντίσταση στο Κιάτο" σας προσκαλεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στις Αποθήκες ΑΣΟ, στο Κιάτο, στην εκδήλωση: 

"1973-2014: Οι κοινωνικοί αγώνες σήμερα",

που είναι μια συνάντηση ανθρώπων που αντιστέκονται, παλεύουν και δρουν κόντρα σε ό,τι σήμερα μας θέλει αδύναμους, άβουλους και μόνους. 

Που αποδεικνύουν έμπρακτα και καθημερινά ότι έννοιες όπως η δημοκρατία, η ελευθερία, η αντίσταση, η αλληλεγγύη είναι έννοιες που αφορούν τους πολίτες και μπορούν να κατακτηθούν από τους πολίτες οργανωμένα και συλλογικά. 

Που μας γεννούν ελπίδα και μας δείχνουν το δρόμο να αγωνιστούμε όλοι για το δικαίωμά μας στη δουλειά, στην αξιοπρέπεια, στη ζωή.

Μαζί μας θα είναι:
ΕΡΤ open
Αγωνιζόμενες καθαρίστριες του ΥΠ.ΟΙΚ
Σχολικοί φύλακες
Αλληλεγγύη για όλους
Εφημερίδα των Συντακτών
ΒΙΟ.ΜΕ
SOS Χαλκιδική

και το Κοινωνικό Ιατρείο Κορίνθου, Σβούρα-Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι, Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου, Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Ξυλοκάτρου

Μουσική από τη ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ"

*Στο περίπτερο της ΒΙΟ.ΜΕ θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της (ήπια και φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά)

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ: "Οι κοινωνικοί αγώνες σήμερα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator