"Παναγία μου" μετά τις Χριστοπαναγίες - Το βίντεο από τον σεισμό στο Αίγιο !!!

0


Κλιμάκια του δήμου Αιγίου πραγματοποιούν από το πρωί του Σαββάτου συνεχείς αυτοψίες και ήδη έχουν καταγραφεί ζημιές σε περισσότερα από 300 σπίτια από τον επιφανειακό σεισμό των 4,8 Ρίχτερ που χτύπησε χθες Παρασκευή την πόλη κι έχει προκαλέσει περισσότερες καταστροφές του αναμενόμενου. Είναι χαρακτηριστικό πως σε μια πολυκατοικία υπάρχουν ρωγμές και στα 24 διαμερίσματά της.

Οι σημαντικότερες ζημιές εντοπίστηκαν σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο κτίριο, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου κατέρρευσε. Ένα από τα κτίρια που χτυπήθηκαν σοβαρά είναι και η εκκλησία της Φανερωμένης, που είχε μείνει κλειστή για πέντε χρόνια μετά από το σεισμό του 1995 προκειμένου να επισκευαστούν οι μεγάλες ζημιές που είχαν προκληθεί τότε. Μεγάλες είναι και οι ζημιές στα γραφεία της τοπικής ομάδας του Παναιγιάλειου, την ίδια ώρα που οι σεισμολόγοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί, υποστηρίζοντας πως τέτοιας έντασης σεισμοί είναι συνηθισμένοι στην περιοχή.

Εν τω μεταξύ το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με τον πρατηριούχο που πριν το σεισμό έσερνε Χριστοπαναγίες και μετά τον σεισμό παρακαλούσε την Παναγία !!!
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Παναγία μου" μετά τις Χριστοπαναγίες - Το βίντεο από τον σεισμό στο Αίγιο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator