Νίκος Ταγαράς: Ξεμπλοκάρει το φράγμα Ασωπού στην Κορινθία

0


Μετά από χθεσινή επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΕΚΑ Νίκου Ταγαρά στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών Δημήτρη Ιατρίδη, το έργο της κατασκευής του φράγματος Ασωπού απεμπλέκεται από εκκρεμότητες και μπορεί να προχωρήσει.

Ταυτόχρονα, ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Ταγαράς υπέγραψε σήμερα συμπληρωματική έγκριση επέμβασης επί δημοσίων εκτάσεων δασικού χαρακτήρα για την κατασκευή του φράγματος Ασωπού, ώστε να λυθούν και επιμέρους προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί κατά την κατασκευή.

Προκειμένου να σηματοδοτήσουν την έναρξη της νέας φάσης του έργου, ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Ταγαράς, ο Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών Δημήτρη Ιατρίδης και εκπρόσωποι τεχνικών εταιρειών θα επισκεφθούν το εργοτάξιο του φράγματος Ασωπού τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 8:30 το πρωί, όπου θα επιθεωρήσουν τη μέχρι σήμερα πρόοδο και θα κάνουν δηλώσεις για τη συνέχιση του έργου.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νίκος Ταγαράς: Ξεμπλοκάρει το φράγμα Ασωπού στην Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator