Τώρα: Τρεις στρατιώτες νεκροί από έκρηξη όλμου στο Βόλο

0



Τραγωδία σημειώθηκε σε πεδίο βολής στον Βόλο.

Ο σωλήνας ενός όλμου εξερράγη και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς κι έναν τραυματία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκροί είναι δύο ΕΠΟΠ κι ένας στρατιώτης.

Στο σημείο της τραγωδίας σπεύδει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σε αστοχία του πυρομαχικού οφείλεται πιθανότατα η έκρηξη όλμου που σκότωσε δύο ΕΠΟΠ ,έναν στρατιώτη κι έχει τραυματίσει βαρειά έναν υπολοχαγό.

Αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις για την τραγωδία.

Η έκρηξη έγινε στο στο Πεδίο Ασκήσεων «ΓΛΑΦΥΡΩΝ» Μαγνησίας, κατά την πραγματοποίηση προγραμματισμένων βολών Βαρέων Όπλων Πεζικού με όλμους 81 χιλ. Τις βολές έκανε το 505 Τάγμα Πεζοναυτών. 

Η έκρηξη του όλμου ήταν φονική. Επικράτησε πανδαιμόνιο . Ο υπολοχαγός μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Βόλου με βαριά τραύματα.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τώρα: Τρεις στρατιώτες νεκροί από έκρηξη όλμου στο Βόλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator