Αμφίπολη: Απολαύστε την εντυπωσιακή 3D περιήγηση - Μπείτε και εξερευνήστε το ταφικό μνημείο

0


Tην δυνατότητα να περιηγηθούν στον τύμβο Καστά, όπως ήταν στην αρχαιότητα, στα σημεία που έχουν φτάσει οι αρχαιολόγοι, παρέχουν στους λάτρεις της ανακάλυψης στην Αμφίπολη, οι ειδικοί γραφίστες με την δημιουργία της 3D απεικόνισης.

Με την βοήθεια ενός ”ερευνητή” που μπαίνει στους χώρους που μέχρι στιγμής έχουν φέρει στο φως οι επιστήμονες, οι θεατές μπορούν να δουν σε προσομοίωση τους χώρους των πρώτων δύο θαλάμων του Τύμβου με τις Καρυάτιδες και τις σφίγγες.

Ο ”ερευνητής” έχει τη δυνατότητα να περπατήσει με τα βελάκια του πληκτρολογίου και πηγαίνει μέχρι τον 3ο τοίχο, πίσω από την οποία εντοπίστηκε η σπασμένη μαρμάρινη πύλη του τύμβου. Πατώντας το ”C” μπορεί κανείς να στρέψει την κάμερα 360 μοιρες βλέποντας προς όλες τις κατευθύνσεις…

Με το ”F” γίνεται πλήρης η εικόνα στην οθόνη και με το ”R” ξεκινάτε πάλι από την αρχή, για να ακολουθήσετε τη διαδρομή που θέλετε. Καλή διασκέδαση…


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αμφίπολη: Απολαύστε την εντυπωσιακή 3D περιήγηση - Μπείτε και εξερευνήστε το ταφικό μνημείο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator