Σημαντική Ημερίδα του Κ.Α.Π.Ε. με την συμμετοχή εκπροσώπου του Δήμου Λουτρακίου

0


Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας-ΚΑΠΕ διοργάνωσε στις 17-10-2014 στο Ναύπλιο την ημερίδα: «Αειφόρα Ενεργειακά Σχέδια Δράσης στους Δήμους της Ελλάδας: Χρηματοδότηση, Υλοποίηση, Παρακολούθηση». Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο να παράσχει κατευθύνσεις στους Δήμους για την υλοποίηση των ενεργειακών σχεδίων δράσης τους και στην επιλογή ολοκληρωμένων παρεμβάσεων και έργων εξοικονόμησης ενέργειας.

Στο πρόγραμμα της Ημερίδας ήταν προγραμματισμένη και συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας με θέμα: « Η εμπειρία των Δήμων από έργα ΑΠΕ-ΕΞΕ», στην οποία συμμετείχε και ο Αρχιτέκτονας του Δήμου μας Μ. Παπαδημητρόπουλος, όπου παρουσίασε το Βιοκλιματικό Κτήριο της νέας Βιβλιοθήκης Λουτρακίου. Στην ημερίδα παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης, όπου είχε την ευκαιρία να θέσει στον Υπουργό Γ.Μανιάτη μία σειρά θεμάτων του Δήμου, μας τα οποία άπτονται ενδιαφέροντος του Υ.ΠΕ.ΚΑ. 

Η νέα Δημοτική Αρχή, στα πλαίσια της Αειφόρου Ανάπτυξης του Δήμου μας, έχει προγραμματίσει για την νέα Δημοτική Περίοδο ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων προς την κατεύθυνση εξοικονόμησης ενέργειας με την παράλληλη μείωση εκπομπών ρυπογόνων ουσιών.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σημαντική Ημερίδα του Κ.Α.Π.Ε. με την συμμετοχή εκπροσώπου του Δήμου Λουτρακίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator