Συμμετοχή Ποδηλατικού Ομίλου Κορινθιακός (Π.Ο.Κ) στην Ανάβαση Πάρνηθας

0
Ο Κορινθιακός Π.Ο συμμετείχε σήμερα με 12 αθλητές του στην 53η Ανάβαση Πάρνηθας.Την ιστορικότερη και ομορφότερη ανάβαση στην Αττική.
Συμμετείχε στις κατηγορίες Εφήβων-Νέων και Μάστερ και κατάφερε να κατακτήσει μια δεύτερη θέση στη κατηγορία Μάστερ Α(ηλικίας 30-40) με τον αθλητή Ioannis Vlachos και μια τρίτη θέση στη κατηγορία Μάστερ Β (ηλικίας 40-50) με τον αθλητή Μπάκουλη Ιωάννη.
Συγχαρητήρια στο Σωματείο ''Ερμής'' που οργάνωσε άψογα αυτό τον αγώνα.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συμμετοχή Ποδηλατικού Ομίλου Κορινθιακός (Π.Ο.Κ) στην Ανάβαση Πάρνηθας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator