Η καθηγήτρια που έκλεψε όλα τα βλέμματα στην παρέλαση της Κοζάνης - Ντύθηκε... γαλανόλευκη [εικόνα]

0Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε η επέτειος του «ΟΧΙ» και στην Κοζάνη με τους μαθητές να πραγματοποιούν την καθιερωμένη παρέλαση, ωστόσο, τα βλέμματα έκλεψε και εδώ μια καθηγήτρια.

Ο λόγος ήταν οι στυλιστικές της επιλογές, καθώς, η κοκκινομάλλα καθηγήτρια επέλεξε να ντυθεί στα χρώματα της ελληνικής σημαίας και, όπως ήταν αναμενόμενο έκανε αρκετά κεφάλια να γυρίσουν.

Φωτογραφία kozanimedia
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 28, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η καθηγήτρια που έκλεψε όλα τα βλέμματα στην παρέλαση της Κοζάνης - Ντύθηκε... γαλανόλευκη [εικόνα]"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator