2o Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου: Πραγματοποιήθηκε η Πανηγυρική εκκίνηση!

0


Παρουσία πλήθους κόσμου και τοπικών αρχόντων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, μετά την τέλεση της πρώτης ειδικής, η πανηγυρική εκκίνηση του 2ου Φθινοπωρινού Ράλλυ Αμαρύνθου. Τη ράμπα της εκκίνησης ανέβηκαν 38 πληρώματα, καθώς οι Κ. Παπανικολάου-Σ. Κουρκούλης και Α. Χριστοδούλου-Β. Μπασιούκας εγκατέλειψαν στην πρώτη και μοναδική διαδρομή της ημέρας και θα επανεκκινήσουν αύριο υπό το καθεστώς superally. Εκτός αγώνα τέθηκε και το δίδυμο των Χρήστου και Δημοσθένη Παραβάντη, οι οποίοι παρ ‘ότι πέτυχαν τον τρίτο καλύτερο χρόνο στην F2, εγκατέλειψαν από πρόβλημα στο κιβώτιο και δε θα εκκινήσουν το πρωί της Κυριακής. 

Χαρακτηριστικό είναι πως η τοπική κοινωνία στηρίζει και φέτος τον αγώνα. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι μαθητές των σχολείων της περιοχής ετοίμασαν ζωγραφιές, με θέμα το φετινό αγώνα, που κόσμησαν την πλατεία, δίνοντας έτσι μια ευχάριστη νότα στην όλη βραδιά. 

Αύριο, τα πληρώματα ρίχνονται και πάλι στη μάχη στις 10.53 και ύστερα από δύο περάσματα από τις ειδικές διαδρομές Γυμνό και Τραχήλι, θα τερματίσουν στην Πλατεία Αμαρύνθου στις 14.17. Οι απονομές θα λάβουν χώρα στον ίδιο χώρο στις 16.45. 

Οι πρωταγωνιστές της 1ης μέρας δήλωσαν:

Γ. Αναπολιωτάκης: Στα πρώτα 4-5 χιλιόμετρα κινηθήκαμε μουδιασμένα. Στα κατηφορικά κομμάτια το ευχαριστηθήκαμε περισσότερο και αύριο θα πάμε για να διαφυλάξουμε τη θέση μας. Ουσιαστικά, ο αγώνας ξεκινάει αύριο, καθώς σήμερα ήταν ένα ξεμούδιασμα. Στόχος η νίκη, όπως πάντα!

Ν. Καρπάνος: Είμαστε ευχαριστημένοι από το χρόνο μας. Πήγαμε καλά και σκοπεύουμε να τερματίσουμε. Δε σκοπεύουμε να πιέσουμε, καθώς πρέπει την Κυριακή το μεσημέρι να ανεβούμε στη ράμπα του τερματισμού! Θα δούμε!

Γ. Φιλιππίδης: Δεν πήγαμε καθόλου καλά. Νομίζαμε ότι πάθαμε λάστιχο και πήγαμε φυλαγμένα. Αύριο πρέπει να βελτιώσουμε τους χρόνους μας.

Χ. Κούρτης: Παρά την 5ετή αποχή μου, είμαι ευχαριστημένος με την επίδοσή μου. Αύριο, σκοπεύουμε να κινηθούμε στους ίδιους ρυθμούς.

Ε. Μανδρούκας: Στους τελευταίους αγώνες έχουμε αντιμετωπίσει πολλές ατυχίες, οπότε κινηθήκαμε λίγο φυλαγμένα. Πρέπει να τερματίσουμε, για να ανεβεί η ψυχολογία!

Γραφείο Τύπου
Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.)
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "2o Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου: Πραγματοποιήθηκε η Πανηγυρική εκκίνηση!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator