Τρόφιμα για το "Χαμόγελο του παιδιού" από τους αγωνιζόμενους στο 2ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου

0Για άλλη μια χρονιά, τα πληρώματα δείχνουν τον κοινωνικό τους πρόσωπο. Έτσι, λοιπόν, την πρώτη μέρα του αγώνα, το Σάββατο 4 Οκτώβρη, καλούνται όλοι οι αγωνιζόμενοι να συγκεντρώσουν στο χώρο του Service Park τρόφιμα για τα παιδιά του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» της περιοχής. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε την εκτίμηση την κατοίκων της περιοχής και να συνεισφέρουμε σε αυτή τη δύσκολη εποχή, βοηθώντας συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Παράλληλα, την ώρα της πανηγυρικής εκκίνησης που θα διεξαχθεί στην Πλατεία Αμαρύνθου, θα υπάρξει και πάλι έκθεση με ζωγραφιές από μικρούς φίλους με θέμα το αυτοκίνητο και οι αγώνες ράλλυ. Είστε όλοι προσκεκλημένοι!


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρόφιμα για το "Χαμόγελο του παιδιού" από τους αγωνιζόμενους στο 2ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator