Ξανά στο προσκήνιο ο …«Ναι σε όλα» της Αρκαδίας

0


Τελειωμό δεν έχουν οι κ@λοτούμπες του γαλάζιου βουλευτή Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο οποίος όλο το καλοκαίρι όπου βρισκόταν και όπου στεκόταν ανέφερε ότι η κοινωνία βιώνει ένα πραγματικό αδιέξοδο εξαιτίας της άδικης υπερφορολόγησης. Στα τοπικά μέσα της Αρκαδίας δήλωνε ότι το Υπουργείο Οικονομικών τσάκισε τη μεσαία τάξη και τους ιδιοκτήτες των ανενεργών ακινήτων. Ωστόσο μόλις χθες στη Βουλή ψήφισε πάλι ναι σε όλα για τον ΕΝΦΙΑ. Μάλιστα σε ραδιοφωνική εκπομπή στον κύριο Χατζηνικολάου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι εάν δεν το ψήφιζε θα ήταν σαν να έχει ρίξει μια μπαταριά στον αέρα χωρίς αποτέλεσμα.και θα έχανε το βουλευτικό του μισθό. Αλήθεια μετά από τόσες κ@λοτούμπες και τέτοιες αντιφάσεις τι άλλο μένει να δούμε!

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξανά στο προσκήνιο ο …«Ναι σε όλα» της Αρκαδίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator