Ο Χειμώνας της πίκρας σας...

0


Και πες ότι κατανοούμε το άνυδρο καλοκαίρι που περάσατε, να κατανοήσουμε και το χειμώνα της πίκρας σας που πλησιάζει... όμως μετά το ξεσάλωμα των τελευταίων ημερών -αμέσως μετά την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου της Κορίνθου στην οποία, εκ του αποτελέσματος, δεν συμμετείχατε- αναγκαζόμαστε να πάρουμε τη σκυτάλη και να τρέξουμε σε διαφορετικό φυσικά διάδρομο.

Ναι... ο Λαμπρούκος... (το "βαρύ χαρτί" του συνδυασμού του κου Νανόπουλου όπως είχε προεκλογικά χαρακτηριστεί, αλλά το αποτέλεσμα τον έδειξε "καμένο χαρτί", για την ακρίβεια πιο καμένο κι από τη στάχτη),

ο οποίος με συνεχείς προκλήσεις, απαράδεκτες ύβρεις (διδακτορικού επιπέδου) και ανυπόστατες αναφορές περί δήθεν διαπλοκής του ιστολογίου μας, θέλησε, μέσα από το προφίλ του στο facebook, να εκτονώσει την πρόσφατη αποτυχία του να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος και να ζήσει τη χαρά της συμμετοχής -έστω και από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης- στην ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ένα φωτογραφικό μας σχόλιο, έτσι για να του φρεσκάρουμε τη μνήμη, αποδείχθηκε ικανό να του προκαλέσει πνευματική δίνη και να υποπέσει σε υβριστικό παραλήρημα. Ο «ενεργός παρλαπίπας» της Κορίνθου με μιας ξέχασε ότι προεκλογικά το ιστολόγιό μας είχε αναρτήσει όλα τα άρθρα του που μας έστειλε εκτός από ένα, το οποίο θεωρήσαμε ότι εξυπηρετούσε το σεναριογράφο της «δημοσιογραφικής γαστρεντερίτιδας». Για την όλη επίθεση επιστρατεύθηκαν φυσικά και κανά δυο της ίδιας συνομοταξίας για να αποδείξουν για άλλη μια φορά ομαδικά γιατί τους καταψήφισαν οι Κορίνθιοι.

Το «σφάλμα» μας ήταν ότι δε δεχτήκαμε ποτέ να γίνουμε το προεκλογικό τους δεκανίκι και κατά συνέπεια μας έβαλαν αβίαστα στο κάδρο της τοπικής διαπλοκής. Το έχουμε ξαναδεί το έργο εδώ στο parakato και από τα φιλαράκια τους που κάποτε μοίραζαν την "τράπουλα". Δεν υπολόγισαν όμως πως σε εμάς δεν έβγαλαν φύλλο... γιατί φυσικά δεν καθίσαμε στο τραπέζι όταν έκαναν "μάνα".

Λοιπόν πάμε parakato και μη διανοηθείτε ότι εμείς θα διστάσουμε να τους βγάλουμε όλους στη «σέντρα». 

Κανείς στο «απυρόβλητο». 

Το χειμώνα της πίκρας σας τον κερδίσατε πανηγυρικά !!! 

Κώστας Αναγνωστόπουλος

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Χειμώνας της πίκρας σας..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator