Οι “Πουθενάδες” της Κορίνθου σήμερα το παίζουν υπερκορίνθιοι μαχητές !!!

0


Κι όμως, ζούμε μεγάλες μέρες εδώ στην Κόρινθο…. 
Άτομα που δεν είχαν βγει ούτε για καφέ στην Κόρινθο ή στις γειτονιές της πόλης, άτομα που δεν ήξεραν το δρόμο (!) για τα χωριά του Δήμου Κορινθίων, σήμερα να το παίζουν υπερκορίνθιοι και μάλιστα μαχητές. 

Κανείς δεν ξέρει που θα τους οδηγήσει αυτή η αλαζονεία και η “παράξενη” για κάποιους δίψα για εξουσία, το βέβαιο πάντως είναι ότι θα εκτεθούν ακόμα περισσότερο στα μάτια του κόσμου, ακόμα κι αυτών που τους εμπιστεύτηκαν στις τελευταίες εκλογές… (ήδη τα πρώτα δείγματα είναι ορατά). 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ εξουσία, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ψήφους, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ θέσεις και αξιώματα, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ καρέκλες και πρώτο ρόλο… 

Γιατί; Μα… για να μας σώσουν βέβαια!!! 
Για το… συμφέρον των πολιτών!!! Όχι για τους ίδιους! Ποτέ!! 

Οι Κορίνθιοι όμως ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ αυτή την εποχή που ζούμε, δουλειά και μεροκάματο, ηρεμία και σύμπνοια όλων για να έρθουν καλύτερες μέρες. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ να ζήσουν σαν άνθρωποι. 
Αυτοί όμως το χαβά τους… Στον αγώνα, πως θα εξυπηρετήσουν το καπρίτσιο τους να νικήσουν τον Πνευματικό. Που επειδή δεν τους βγήκε, παρά τα τόσα “προεκλογικά αίσχη” εκστόμισαν σε τηλεοράσεις και εφημερίδες στις οποίες βέβαια “έπαιζαν” μόνοι τους, “πρώτο βιολί” και χωρίς αντίλογο, τώρα λένε ότι διεκδικούν ψήφους νομικά. 
Να κερδίσουν δηλαδή πάση θυσία, αφού αυτό ήταν και είναι το μοναδικό τους μέλημα και όχι το συμφέρον του τόπου και η συνεργασία γι΄ αυτό. 
Ο Πνευματικός από την άλλη, θα μπορούσε να διεκδικήσει γύρω στους 1000 ψήφους, από τον πρόστυχο “πόλεμο” που δέχτηκε προεκλογικά και σε πολλά επίπεδα, -δυστυχώς ακόμα και σε προσωπικό και οικογενειακό-, αλλά βλέπετε, αυτά δεν στοιχειοθετούνται. 
Ή μήπως στοιχειοθετούνται; Ας απαντήσει ένας έγκριτος νομικός: 
Όταν σε έναν εκλογικό αγώνα, ακούγεται μόνο η φωνή του ενός υποψηφίου, υπάρχει θέμα; 
Όταν σκηνοθετείται από “δημοσιογραφικούς” κύκλους θέμα γαστρεντερίτιδας με το νερό και πανικοβάλλονται οι αυριανοί ψηφοφόροι, υπάρχει θέμα; 
Όταν υποψήφιοι πηγαίνουν στα χωριά και λένε -χωρίς καμία γνωμάτευση ειδικού- ότι οι σωλήνες του νερού είναι ακατάλληλοι, υπάρχει θέμα; 

Νομικά μάλλον όχι, μας απάντησε έγκριτος δικηγόρος, αφού προεκλογικά ο καθένας λέει ό,τι θέλει και αφού οι πολίτες τον πιστεύουν, είναι δικαίωμά τους… 
Υπάρχει όμως σοβαρότατο θέμα με το ΕΣΡ, μείζον θέμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, για κανάλια, εφημερίδες και blogs; Βεβαίως και υπάρχει, απάντησε. 
Είναι ένα “όπλο” στη φαρέτρα του Α. Πνευματικού που μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσει. Ούτως ώστε, αυτοί που ήταν απόντες όλα αυτά τα χρόνια από την Κόρινθο, από οποιαδήποτε διεκδίκηση του Δήμου σε φορείς και υπουργεία, αυτοί που έβαλαν και τρικλοποδιές σε συμφέροντα του Δήμου (!), να πάρουν επιτέλους μια απάντηση. 
Κι αυτή η απάντηση, δεν θα είναι πληρωμένη!!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι “Πουθενάδες” της Κορίνθου σήμερα το παίζουν υπερκορίνθιοι μαχητές !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator