ΠΑΥΛΗΣ: "ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ"

0


ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ…
Αποφασισμένος να προχωρήσει σε δυναμικές αντιδράσεις, προκειμένου να μην ξαναπνιγεί η Τρίπολη στα σκουπίδια, είναι ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής. Λίγες ώρες πριν γίνει η κρίσιμη συνάντηση με τους αρχηγούς των παρατάξεων της μειοψηφίας, στις 5.00 το απόγευμα, για το πρόβλημα με τα σκουπίδια, ο Παυλής μίλησε στους εργαζόμενους του Δήμου και στο πλαίσιο αυτής της επαφής, έβγαλε … ειδήσεις!

Αρχικά, είπε ότι ο χώρος που πήγαιναν σκουπίδια στην Αγία Τριάδα είναι παράνομος και ότι δεν χωρά άλλα απορρίμματα, αφού ήδη εκεί βρίσκονται 50 τόνοι σκουπιδιών! Ξεκαθάρισε ότι η δική του παράταξη δεν προτίθεται να πάει ξανά σκουπίδια εκεί, ενώ μίλησε για «τεράστιο περιβαλλοντικό πρόβλημα».

Πρόσθεσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τις μεταφορές απορριμμάτων στην Αθήνα και υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα πάει 4.000 τόνους σκουπίδια στη Φυλή, για τα οποία έχει προπληρώσει.

Τι θα γίνει όμως με τα άλλα σκουπίδια που είναι στην Αγία Τριάδα και αυτά που παράγονται καθημερινά στο Δήμο;

Το μήνυμα Παυλή προς την Περιφέρεια ήταν σαφέστατο: «Αν μέχρι τη Δευτέρα δεν δοθεί λύση, θα πετάξω τα σκουπίδια στο Δημαρχείο και στην Πλατεία Πετρινού! Που να τα πάμε; Ας δώσουν μια λύση αλλιώς ας δηλώσουν αδυναμία να αναλάβουμε εμείς τη διαχείριση και ας πάω εγώ φυλακή!»

Ο νέος Δήμαρχος μίλησε για αδιέξοδο και αποκάλυψε ότι την Πέμπτη θα γίνει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη προκειμένου να βρεθεί μία λύση…

Είναι πάντως ξεκάθαρο ότι η πόλη βρίσκεται ξανά μπροστά στον κίνδυνο να βιώσει δυσάρεστες καταστάσεις με τα σκουπίδια που κανείς δεν θέλει να θυμάται από το παρελθόν…

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΥΛΗΣ: "ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator