Ziria Muisc Festival "Νίκος Δόϊκας" - Το μυστικό της επιτυχίας

0


Πέντε χρόνια πέρασαν από εκείνο το βράδυ της 29/8/2009 που σκαρώθηκε η πρώτη συνεύρεση στη Ζήρεια προς τιμήν του Νίκου Δόικα, από μερικούς φίλους του και την ομάδα του Αθλητικού Κέντρου. Από τότε μέχρι σήμερα η ομάδα έχει μεγαλώσει πολύ και αυτοί που στηρίζουν τη διοργάνωση είναι πάρα, μα πάρα πολλοί.
Εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές που είναι οι μουσικοί, που παρ' ότι παίζουν χωρίς αμοιβή αγκαλιάζουν το φεστιβάλ με συγκινητική αγάπη, δεκάδες εθελοντές, τοπικές επιχειρήσεις, υποστηρικτές, χορηγοί φιλοξενίας, χορηγοί επικοινωνίας, σπηλαιολόγοι, δάσκαλοι γιόγκα, τάι τσι και πόσοι ακόμα "συνωμοτούν" για να παράγεται κάθε χρόνο αυτό το γλυκό αποτέλεσμα.
Και φέτος η γεωμετρικά αυξανόμενη συμμετοχή συνεχίστηκε. Οι μέρες πλησιάζουν, οι προβλέψεις του καιρού είναι πολύ καλές (αυτόν τον τομέα τον έχει αναλάβει ο Δόικας αυτοπροσώπως και ομολογουμένως τα έχει πάει περίφημα) και όλα δείχνουν ότι θα ξαναγλυκαθούμε. 
Βάλτε το καλό σας χαμόγελο και ανεβείτε στο βουνό. Ξέρετε ότι εισιτήρια, αμοιβές και λοιπά εμπορικοφραγκοευρώ δεν υπάρχουν και όλα γίνονται απλά και όμορφα. Αγοράζοντας ένα μπλουζάκι ή μια μπύρα ή ένα σουβλάκι γίνεστε κι εσείς συμμέτοχοι στην παραγωγή αυτού του εγχειρήματος και προχωράμε δυναμικά. 
Το Σεπτέμβρη θα γίνει μία συνέλευση των απανταχού Ζήριους ώστε να βάλουμε κάτω τα πράγματα και όλοι να πούμε τη γνώμη μας για το μέλλον του φεστιβάλ και τους τρόπους που μπορεί να γίνει καλύτερο, συμμετοχικότερο και ακόμα πιο ελεύθερο. Μέχρι τότε όμως έχουμε να γευτούμε ακόμα ένα. Ραντεβού σε λίγες μέρες στο βουνό...

ΥΓ: Στο παρακάτω λινκ θα βρείτε αυτούς που στηρίζουν το φεστιβάλ. Καταγράψτε τους στον σκληρό σας, για να αλληλοστηριζόμαστε...

Δημοσίευση: Αυγούστου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ziria Muisc Festival "Νίκος Δόϊκας" - Το μυστικό της επιτυχίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator