ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ

0


Με μεγάλες προσδοκίες ξεκινά και φέτος το «μέλλον του ΠΑΜΒΟΧΑIΚΟΥ και του ΒΟΛΕΪ».

Οι Ακαδημίες του Παμβοχαικού ξεκινούν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 με την πρώτη τους συγκέντρωση στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος».

Μετά την πολύ επιτυχημένη τελευταία 3ετία των Ακαδημιών, οι άνθρωποι της ομάδας οργάνωσαν και εμπλούτισαν τα τμήματα των Ακαδημιών με στόχο την πλέον εξειδικευμένη εκμάθηση και τρόπο παιχνιδιού του αθλήματος του βόλεϊ και καλούν τα παιδιά της περιοχής να ενταχθούν στα τμήματα της ομάδας και να αποτελέσουν μέρος της μεγάλης αγκαλιάς του Παμβοχαικού που ξεκινά από την Α1 Εθνική κατηγορία μέχρι τις ομάδες του baby volley.

Άρχισε και υλοποιείται το πρόγραμμα 5ετίας που στόχο έχει εκτός από την διάδοση και εκμάθηση του αθλήματος του βόλεϊ στην νεολαία της περιοχής εκπλήρωση του ονείρου έτσι ώστε στο τέλος της 5ετίας το 1/3 της ομάδας των ανδρών στην Α1 Εθνική Κατηγορία να αποτελείται από αθλητές που θα προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας δηλαδή τις ΑκαδημίεςΣτην περίοδο 2013-14 ήδη 3 αθλητές συμμετείχαν στο πρόγραμμα και τις αποστολές της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Ο περσινός στόχος για το τμήμα των γυναικών,που ήταν η άνοδος, πραγματοποιήθηκε και η ομάδα θα αγωνίζεται στην Β΄Εθνική κατηγορία.Οι ομάδες Εφήβων-Παίδων και Παμπαίδων αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες και συμμετείχαν στα final four

Ο ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ δημιουργεί νέα τμήματα των Ακαδημιών στα γυμναστήρια του Βέλου και του Λεχαίου.

Είναι πλέον γεγονός και συνείδηση της περιοχής και όλου του νομού ότι η πραγματική καρδιά του βόλεϊ χτυπά στην οικογένεια του Παμβοχαικού και αξίζει πραγματικά να γίνει ο καθένας από εμάς μέλος αυτής της πραγματικής και ουσιαστικής αθλητικής αγκαλιάς.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι Ακαδημίες Βόλεϊ Αγοριών και Κοριτσιών, θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο έως και τον Μάιο, και τους θερινούς μήνες θα δημιουργηθούν διάφορα camp.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια από 6 ως και 18 ετών. 

Με βάση την ηλικία και το φύλο, εντάσσονται στα εξής τμήματα: 

Μίνι/Μικτό (6-10), Παγκορασίδων (11-14), Παμπαίδων (11-15), Κορασίδων (13-16), Παίδων (14-17), Νεανίδων (15-18), Εφήβων (16-19) 

Οι εγγραφές της περιόδου ξεκινούν από 26 Αυγούστου και κάθε ενδιαφερόμενος/η, μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες στα Γραφεία του Σωματείου Κροκιδά 1, στο Βραχάτι (πίσω από το κατάστημα της Vodafone)) ή/και στα τηλέφωνα: 2741056163 – 6944728388-6948500630-6944429630-6978864922

Με κάθε εγγραφή, έχετε το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών με έκπτωση 20%.

Δημοσίευση: Αυγούστου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator