ΔΥΟ 19ΧΡΟΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΗ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

0


ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ “ΜΙΛΗΣΑΝ”! ΔΥΟ 19ΧΡΟΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΗ! ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΥΣ. ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ! ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ! 

Σε εξέλιξη για την εξιχνίαση της υπόθεσης με τη διπλή ανθρωποκτονία στην Μεσσηνία , ανακοινώνεται επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ ότι έχει προσαχθεί και εξετάζεται από τις επιληφθείσες αστυνομικές υπηρεσίες, ένα ημεδαπός άνδρας ηλικίας 19 ετών.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το διπλό άγριο φονικό έγινε για αναβολικά και ενέσεις. Δύο φέρεται να είναι οι δράστες και οι δύο ηλικίας 18-19 ετών κάτοικοι της περιοχής.

Πηγές λένε πως ομολόγησαν τη διπλή δολοφονία που φέρεται να είχε ως κίνητρο τις διαφορές σχετικά με την διακίνηση απαγορευμένων αναβολικών ουσιών ή ναρκωτικών.

Πως έχει η ιστορία

Δυο τινά μπορεί να έχουν συμβεί: Είτε είχανε δώσει χρήματα στα θύματα για να τους φέρουν αναβολικά και ενέσεις, (πακέτο με φάρμακα) , περίμεναν την “παραγγελία” και εκεί έγινε το “μπλέξιμο” δεν τους τα έδωσαν, πήγαν να τους ρίξουν και τους καθάρισαν., ή το αντίθετο. Πάντως η όλη ιστορία έγινε για παράνομη διακίνηση αναβολικών.

Στην συνέχεια τους έβαλαν σε ένα αγροτικό και τους πέταξαν στο γκρεμό . 

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους μέσα από την τελευταίες συνομιλίες που είχανε μέσω κινητών τηλεφώνων. 

Πιθανότατα είναι και άλλα άτομα μπλεγμένα στην ιστορία του διπλού φονικού και της παράνομης διακίνησης αναβολικών. Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ τις επόμενες ώρες . 

Το θέμα δεν φαίνεται να έχει τελικά καμία πολιτική προέκταση, παρά ταύτα όμως είναι εξίσου σοβαρό γιατί πρόκειται για αναβολικά και ενέσεις, τη μάστιγα των νέων. 

Προηγούμενη ενημέρωση:

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΞΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ “ΑΡΧΑΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑ” ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ. ΕΠΕΣΕ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ- ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ. ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ-ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ-ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

(Στις φωτο οι δύο αγνοούμενοι νεαροί που βρέθηκαν στη χαράδρα της Καρδαμύλης και τελικά αναγνωρίστηκαν σήμερα από την αστυνομία ως τα θύματα άγριας δολοφονικής ενέδρας – Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δολοφόνων)

Γαζωμένοι από σφαίρες κυνηγετικού όπλου βρέθηκαν σε ένα ξεροπόταμο στη θέση “Λίμνα”, ανατολικά από τον οικισμό Οροβά στο δρόμο προς Γαϊτσές, οι δύο αγνοούμενοι φίλοι από τη Μεσσηνία και τη Σάμο. Νεκροί είναι ο 26χρονος Μεσσήνιος Κώστας Σγούρος και ο 25χρονος Σαμιώτης Γιάννης Κομμάτης. Το έγκλημα συγκλονίζει όλη την Ελλάδα και η κοινή γνώμη παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις. Ολοι αναρωτιούνται ποιους πήγαν να συναντήσουν στο θανάσιμο ραντεβού τα δύο θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, τα θύματα είχαν πυροβοληθεί τουλάχιστον τρεις φορές από κοντινή απόσταση, έφεραν όμως βόλια από κυνηγετικό όπλο παντού αφού το σώμα τους ήταν γεμάτο από τρύπες ενώ έφεραν και ίχνη αμύνης, γεγονός που μαρτυρά ότι πιθανόν να είχε προηγηθεί συζήτηση αλλά και πάλη πριν από την δολοφονία. Το σώμα του θύματος από την Καλαμάτα έφερε και πισώπλατα βόλια ενώ έχει και ένα βαθύ χτύπημα στο κεφάλι από πυροβολισμό. Το σώμα του ήταν γεμάτο από αρχαιοπρεπή συνθήματα αλλά και από μία σβάστικα. Στα μέρη του λένε ότι αγαπούσε τους μυθικούς ήρωες και κυρίως τον Αρχαίο Βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα αλλά και τον Αχιλλέα. Κατά πληροφορίες, η αστυνομία έχει σχηματίσει εκτίμηση για τους ή τον φονιά της στυγερής δολοφονίας. Όπως φανερώνει ο τρόπος δολοφονίας, έγινε το φονικό καρτέρι και μετά τα θύματα σύρθηκαν και ρίχτηκαν από το γκρεμό σε μέρος δυσπρόσιτο από γνώστες ή γνώστη της περιοχής ώστε να μην τους βρει κανείς.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Δεν δίνουν -προς το παρόν- καμία πολιτική ή κομματική απόχρωση καθώς και κομματικά συμφέροντα ή αντεκδικήσεις ως κίνητρα στην άγρια διπλή δολοφονία της Μεσσηνίας που απασχολεί την κοινή γνώμη, τόσο πολιτικά στελέχη από την “Χρυσή Αυγή” όσο και αστυνομικοί που ασχολούνται με την σκοτεινή υπόθεση του Κάμπου της Αβίας. Σε επικοινωνία που είχε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ με κορυφαία στελέχη του κόμματος της Χ.Α, διαπιστώνει ότι:

1)Ο δολοφονηθείς από την Καλαμάτα(ο 25χρονος Καλαματιανός Κωνσταντίνος Σγουρός) ήταν “μεν ψηφοφόρος και υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής όχι όμως ενταγμένος κομματικά σε αυτήν ή στην Τοπική Οργάνωση της Καλαμάτας. Μας υποστήριζε, μας ψήφιζε αλλά δεν ήταν ενταγμένος και μέλος μας”, μας είπαν οι ίδιες πηγές. “Τα κίνητρα διερευνώνται στον χώρο της νύχτας”, είπαν οι ίδιοι άνθρωποι.

2)Σε επικοινωνία με αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εισπράξαμε την εξής απάντηση: “Δεν ασχολούμαστε με την υπόθεση, δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς για το θέμα, το πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο”

Επίσης, όπως όλα δείχνουν η αστυνομία προσανατολίζεται για τα κίνητρα της δολοφονίας στον κόσμο της νύχτας(ποτριέρηδες, νυχτερινά μαγαζιά, κέντρα διασκέδασης)σε κάποια από τα οποία εργαζόταν ο ένας από τους δύο δολοφονηθέντες.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του makeleio.gr, οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση με έντονα σημάδια ξυλοδαρμού, ήταν δεμένοι πισθάγκωνα και αφού τους πυροβόλησαν με καραμπίνα τους πέταξαν στην χαράδρα.

Οι δύο νεαροί (Κώνσταντίνος Σγουρός και Γιάννης Κομμάτης) ήταν παραθεριστές στην περιοχή, -ο πρώτος μάλιστα αντλούσε την καταγωγή του από την Καλαμάτα- και είχαν μεταβεί στην περιοχή για διακοπές στην περιοχή με τις συντρόφους τους, η μια εκ των οποίων ήταν αλλοδαπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο φίλοι άφησαν τις συντρόφους τους σε χωριό της περιοχής και πήγαν να αναζητήσουν κάποιο ξενοδοχείο, οδηγώντας τη μηχανή του ενός εκ των δύο (η οποία ακόμα δεν έχει εντοπιστεί), στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη τους και κάπως έτσι φτάσαμε…στη σημερινή τραγωδία.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο στο makeleio.gr…

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ:

Τους πιο άσχημους φόβους επιβεβαίωσε η έρευνα που έγινε στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη δύσβατο μέρος όπου είχαν εντοπιστεί τα δύο κορμιά βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Τα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν και έφυγαν από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι.

Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναγνωρίστηκε και η ταυτότητα των δύο νεαρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών. Έχουν πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, αλλά και στο κεφάλι όπου όπως φαίνεται οι δολοφόνοι τους τους έριξαν και τη χαριστική βολή.

Οι δράστες πιθανότατα πριν πυροβολήσουν με καραμπίνα προέβησαν και σε ξυλοδαρμό των θυμάτων, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τα σώματα των δύο ανδρών σε ένα σημείο του δρόμου κοντά σε γέφυρα όπου πέταξαν τα άψυχα κορμιά στο βάραθρο.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ:

Μόλις λίγο μετά τις επτά το πρωί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ μπόρεσε να φτάσει κοντά και να ξεκινήσει τη διαδικασία ανάσυρσης.

Αναπάντητα τα ερωτήματα για την εξαφάνιση των δύο φίλων.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για τους δύο νεαρούς. Ο ιατροδικαστής που ήδη βρίσκεται στο σημείο θα εξετάσει τις σωρούς και θα αποφανθεί τόσο για την ταυτότητα ΄όσο και για τις συνθήκες θανάτου των δύο ανδρών.

Ήδη ωστόσο κυκλοφορούν φήμες για άγριο ξυλοδαρμό και για εγκληματική ενέργεια, τίποτε ωστόσο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. Επίσης δεν έχει εντοπιστεί και η μηχανή, όπως λένε και τα τοπικά μέσα, αλλά και αυτή είναι μια πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία..

ΧΘΕΣ:

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο νεαροί που είχαν χαθεί από τα ξημερώματα στην περιοχή της Μάνης, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποίησαν Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα πτώματα του 26χρονου από την Καλαμάτα και του 25χρονου από τη Σάμο βρέθηκαν σε κάποιο σημείο της διαδρομής που ακολούθησαν, φεύγοντας με μοτοσυκλέτα από το χωριό Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα.

Στις έρευνες για τους δύο αγνοούμενους νέους συμμετείχε το απόγευμα κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Ελευσίνα, με δύο άνδρες και ένα εκπαιδευμένο σκύλο που πραγματοποίησαν έρευνες σε «δύσκολα» σημεία της διαδρομής.

Η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι δύο νεαροί με τους οικείους τους ήταν μεταξύ 12:30 και 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης και από τότε δεν είχαν δώσει σημείο ζωής.

Οι γονείς του 26χρονου και συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου δήλωσαν την εξαφάνιση δύο νεαρών στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Οι έρευνες ξεκίνησαν γύρω στις 3 το μεσημέρι και επικεντρώθηκαν στην περιοχή μεταξύ Κάμπου και Καρδαμύλης.

Μέχρι στιγμής εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου των δύο νεαρών.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο νέοι έπεσαν σε φονική ενέδρα για άγνωστους λόγους και ξυλοκοπήκαν μέχρι θανάτου.

ΝΩΡΊΤΕΡΑ

Μετά από επικοινωνία με την οικογένεια Σγουρού(αγνοούμενου νεαρού που δεν είναι απαραίτητο να συνδυάζεται με την δολοφονία των δύο νεαρών που εντοπίστηκαν σε χαράδρα), το tharrosnews.gr δημοσίευσε φωτογραφίες αλλά και τα ονόματα των δύο παιδιών με σκοπό κάποια πληροφορία.
Τα ονόματα είναι Κώνσταντίνος Σγουρός και Γιάννης Κομμάτης και είναι οι νεαροί στις φωτογραφίες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας , της Πυροσβεστικής καθώς και εθελοντικών ομάδων για τον εντοπισμό ενός 25χρονου και ενός 26χρονου. Οι δυο νεαροί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη έφυγαν από την Καρδαμύλη με μηχανάκι με κατεύθυνση την Καλαμάτα και από τότε δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής. Οι εκτεταμένες έρευνες που διενεργούνται από νωρίς το πρωί δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής αποτέλεσμα και στην περιοχή αναμένεται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Αθήνα με ειδικούς ερευνητές καθώς και δυο εκπαιδευμένα σκυλιά.

Δείτε βίντεο από τον τόπο του εγκλήματος καθώς και δηλώσεις κατοίκων της περιοχής


Δημοσίευση: Αυγούστου 20, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΥΟ 19ΧΡΟΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΗ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator