Βασίλης Νανόπουλος: "Σε ποια χωριά του δήμου Κορινθίων το νερό είναι πόσιμο Στυμφαλίας;"

0


Πριν από 15 μέρες ασχοληθήκαμε με ένα σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας που είναι το πόσιμο νερό .

Καλέσαμε το δήμο Κορινθίων και τη ΔΕΥΑΚ να ενημερώσουν άμεσα, δημόσια και υπεύθυνα (με σφραγίδα, υπογραφή και ονοματεπώνυμο υπογράφοντος -πράγμα που αποφεύγει συνήθως η νυν δημοτική αρχή ) 

  1. Σε ποια χωριά του δήμου Κορινθίων το νερό είναι πόσιμο Στυμφαλίας αποκλειστικά και σε ποια όχι ? 
  2. Είναι ίδια η ποιότητα του νερού καθημερινά σε κάθε περιοχή η αλλάζει συχνά για διαφόρους λόγους πχ ανάμιξη με νερό από γεωτρήσεις ?

Απάντηση στο θέμα επί της ουσίας δεν πήραμε ακόμα .Μια δημόσια διαβεβαίωση του κ. Πνευματικού ότι θα απαντήσει η ΔΕΥΑΚ ήταν και αυτή ψεύτικη τουλάχιστον μέχρι σήμερα .

Η σιωπή στο θέμα αυτό είναι ομολογία ενοχής του νυν δημάρχου.

Παραπλάνησε προεκλογικά με ψεύτικα λόγια και ανακοινώσεις ανυπόγραφες ο ίδιος και οι υποψήφιοι του τους δημότες λέγοντας ότι ήρθε στο χωριό τους νερό από τη Στυμφαλία πόσιμο .

Για να μην αποδειχτεί η προεκλογική εξαπάτηση αρνείται το αυτονόητο , να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες για να ξέρουν αν μπορούν η όχι να πιουν το νερό από τη βρύση του σπιτιού τους.

Οι ευκολόπιστοι που θα πιουν νερό που δεν πρέπει θα έχουν επιπτώσεις στην υγεία τους και πρέπει να προστατευτούν .

Βασίλης Νανόπουλος 

Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος: "Σε ποια χωριά του δήμου Κορινθίων το νερό είναι πόσιμο Στυμφαλίας;""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator