Στύρα Εύβοιας: Προκαλούν οι δίποδοι τραμπούκοι κολλητοί του ταβερνιάρη που δολοφόνησε τη σκυλίτσα Μάγκυ (φωτο)

0


Γεμάτο το ψητοπωλείο από δίποδους συμπαραστάτες...
Η φωτογραφία είναι από την ψησταριά "Ο Κώστας" στα Νέα Στύρα Εύβοιας. Πριν λίγες μέρες, ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινη καρέκλα την αδέσποτη σκυλίτσα Μάγκυ, με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να καταλήξει μετά από λίγες ώρες.
Την Κυριακή 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την “Ψησταριά ο Κώστας” με συμμετοχή εκατοντάδων μελών φιλοζωικών σωματείων και φορέων, κατοίκων της Εύβοιας, αλλά και ανθρώπων που ταξίδεψαν από την Αθήνα.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία, την οποία ανέβασε "πελάτης" στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, οι ντόπιοι δεν ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από την αποτρόπαια πράξη του ιδιοκτήτη της ψησταριάς και συνεχίζουν να προτιμούν το μαγαζί του. 


"Εσείς είστε φιλόζωοι εμείς είμαστε φιλάνθρωποι...και σήμερα έφαγα εκεί...οποιος έχει τ κότσια ασ ξανάρθει...Θ σας περιμένουμε ν μας κλασετε τ αρχιδια...πισα κ πούπουλα σ κάθε ΜΑΛΑΚΑ αδερφαρα φιλόζωο..."

Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στύρα Εύβοιας: Προκαλούν οι δίποδοι τραμπούκοι κολλητοί του ταβερνιάρη που δολοφόνησε τη σκυλίτσα Μάγκυ (φωτο)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator