Ο Λοβέρδος διόρισε διοικητή σε νοσοκομείο χωρίς πτυχίο

0


Ιδού τα ήθη που διδάσκει ο νέος υπουργός Παιδείας. Σαν υπουργός Υγείας είχε τοποθετήσει ως διοικητή στο «Λοιμωδών», όπως προκύπτει και από το σχετικό ΦΕΚ, τον πρώην αντιδήμαρχο Περιστερίου κ. Γεώργιο Πανόπουλο, ο οποίος όμως δεν φέρεται να είχε τα κατά τον νόμο απαραίτητα προσόντα. 


Το απαρέγκλιτο και αντικειμενικό προσόν που πρέπει κατά τον νόμο να διαθέτει ένας διοικητής νοσοκομείου είναι πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ο κ. Πανόπουλος όμως, σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ του Φεβρουαρίου 2010, διορίσθηκε διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής με μόνο προσόν: «Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός Κατηγορίας ΤΕ», όταν οι εκπαιδευτικοί κατηγορίας ΤΕ είναι απόφοιτοι είτε σχολής Εργοδηγών, είτε ΤΕΛ, είτε ΕΠΑΛ, είτε ΤΕΕ Β΄ Κύκλου κλπ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, δεν προκύπτει και από κανένα αναρτημένο βιογραφικό του, να έχει διατελέσει πουθενά ως εκπαιδευτικός. Το koutipandoras.gr επικοινώνησε με τον κ. Πανόπουλο, ο οποίος όμως δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του ζητήματος, ούτε καν θέλησε να απαντήσει εάν διαθέτει ή όχι πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές κατέβηκε ξανά σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Παχατουρίδη, όμως δεν εξελέγη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχετική καταγγελία έχει προωθηθεί και στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Λοβέρδος διόρισε διοικητή σε νοσοκομείο χωρίς πτυχίο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator