Για τα μπάζα και ακόμη παραπέρα

0Προ καιρού είχα πει τη γνώμη μου για την Σ.Βούλτεψη.... Τώρα επανέρχομαι να πω : Κόρη- θλιβερού δημοσιογράφου, μήλου που εκ νομοτελείας... έπεσε ακριβώς κάτω απ` τη μηλιά. Ανήκει στην ομάδα των σούργελων του Ελληνικού κοινοβουλίου που θεωρούν (και θεωρούμε σαν λαός που τους ψηφίζει) ότι η ιστορία λόγω οικογένειας του χρωστά να τους έχει σε πρώτο πλάνο. Τελειώνω λέγοντας για όλα αυτά τα "κουμάσια" που ενίοτε μας φορτώνονται : "Για τα μπάζα και ακόμη παραπέρα"

Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για τα μπάζα και ακόμη παραπέρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator