Ο Νίκος Βαμβακούλας διορίστηκε σύμβουλος του υπουργού Παιδείας

0


Στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, είναι πλέον ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας, που κλήθηκε να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε θέματα διορισμού πρώην ποδοσφαιριστών

Αχώριστοι είναι πλέον ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο Νίκος Βαβμακούλας, ακόμα και στα υπουργικά έδρανα.


Παρών σε όλες τις κρίσιμες (τριμελείς) επιτροπές του υπουργείου Παιδείας, θα είναι πλέον ο Νίκος Βαμβακούλας. Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, θα πρέπει να θεωρείται πλέον αντικαταστάτης του, όταν ο ίδιος δεν μπορεί να παρίσταται.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, ο κ. Βαμβακούλας θα βοηθήσει επίσης στην εκπαίδευση του προσωπικού, προκειμένου η δημόσιοι λειτουργοί, να εναρμονιστούν με το νέο ποδοσφαιρικό πνεύμα της Δημόσιας Διοίκησης, που εκφράζουν οι νεοεκλεγέντες Αχιλλέας Μπέος, Γιάννης Μώραλης και Θοδωρής Ζαγοράκης.

Επίσης, μαζί με τον Γιώργο Ανατολάκη, που επίσης διορίστηκε πρόσφατα στο ίδιο υπουργείο, θα συγκροτήσουν μια τριμελή επιτροπή προκειμένου να ασχοληθούν με θέματα θρησκείας – επίσης αρμοδιότητας του υπουργείου – αξιοποιώντας την πείρα τους στον τομέα της γηπεδικής χριστοπαναγίας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Νίκος Βαμβακούλας διορίστηκε σύμβουλος του υπουργού Παιδείας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator