1.000 ευρώ πρόστιμο για το λούνα παρκ και 11.000 ευρώ σε έναν μικροπωλητή κουλουριών !!!

0


Αίσθηση προκαλεί η ανακοίνωση του Σωματείου Υπαίθριων Εμπόρων «Άγιος Ιωάννης» σχετικά με τα πρόστιμα που... εισηγήθηκε για την επιβολή προστίμων στους ιδιοκτήτες του λούνα παρκ του τρόμου και σε παράνομο μικροπωλητή «Δεν μας προκαλεί καμία απορία η στάση του απερχόμενου Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στο ζήτημα που αφορούσε το πρόστιμο στον επιχειρηματία του παράνομου λούνα παρκ όπου εισηγήθηκε 1.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ σε έναν παράνομο - από πλευράς άδειας κατάληψης χώρου - Μικροπωλητή, πωλητή κουλουριών στις 11.000 χιλιάδες ευρώ!

Δεν προκαλεί συνεπώς καμία απορία η στάση του και στα ζητήματα που αφορούν τους νόμιμους εφοριακά υπαίθριους μικροπωλητές, αφού αυτοί έχουν τη συνήθεια να ιδρώνουν για το ψωμί που τρώνε, κάτι που ο Δήμαρχος απεχθάνεται.

Ο κ.Κορτζίδης έχει αποδειχθεί απηνής διώκτης των νόμιμων εφοριακά μικροπωλητών την ίδια στιγμή που κάνει τα στραβά μάτια στους μεγαλοεπιχειρηματίες. Προφανώς τον συνδέει μαζί τους το κοινό μίσος εναντίον της απόδοσης έστω και ενός ευρώ στο ελληνικό δημόσιο.Βλέπετε όσοι έκαναν καριέρες χωρίς να εργασθούν ποτέ, έχουν την σταθερή τάση να θεωρούν όλους τους υπόλοιπους βλάκες. Μπράβο σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Ελληνικού - Αργυρούπολης που καταψήφισαν την εισήγηση του».

Πηγή: silvercity.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "1.000 ευρώ πρόστιμο για το λούνα παρκ και 11.000 ευρώ σε έναν μικροπωλητή κουλουριών !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator